Ελλαδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεσπά η πρώην σύντροφός του για την ποινή

Τι είπε η δικηγόρος εκ μέρους της καταγγέλουσας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταθης Παναγιωτοπουλος
Σταθης Παναγιωτοπουλος © Τwitter

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Είναι κακούργημα, όχι πλημμέλημα» λέει η πρώην σύντροφός του για την απόφαση του δικαστηρίου.

Η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της, μέσω της δικηγόρου της, μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης να χαρακτηριστεί τελικά ως πλημμέλημα τη δημοσιοποίηση των προσωπικών τους στιγμών εν αγνοία της και όχι ως κακούργημα.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Αντιγόνη Πρίλη μιλώντας στον ANT1, επεσήμανε πως δεν ελήφθη ομόφωνα η απόφαση αυτή και, καθώς ακολουθούν ακόμη δύο δικαστήρια, θα πρέπει να τηρηθεί μία κοινή γραμμή και να χαρακτηριστεί είτε ως πλημμέλημα είτε ως κακούργημα σε όλες.

Στην ερώτηση σχετικά με το πώς αντέδρασε η καταγγέλουσα με την απόφαση του δικαστηρίου, η κ. Πρίλη είπε χαρακτηριστικά: «Ορθά το αναφέρετε. Είναι η ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα. Όμως, είναι δυσαρεστημένη η εντολέας μου που δεν χαρακτηρίστηκε ως κακούργημα. Είναι ανεπανόρθωτη η βλάβη που υπέστη η εντολέας. Θα κάνουμε αγωγή για τη βλάβη του υπέστη».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η επιλογή να μην παραστεί στο δικαστήριο

Παράλληλα, σε σχέση με την επιλογή του Στάθη Παναγιωτόπουλου να μην παραστεί στο δικαστήριο η δικηγόρος της καταγγέλουσας ανέφερε:

«Ειλικρινά πίστευα ότι θα εμφανιστεί, αν μη τι άλλο, κατα μέτωπο και να πάρει μία θέση σε αυτό και να μην αφήνει την κοινή γνώμη και το δικαστήριο να εικάζει τα κίνητρά του. Με απογοήτευσε ως άνθρωπος».

Σημειώνεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης με τριετή αναστολή, εμφάνιση μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα στον τόπο κατοικίας του, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ