Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο δείχνει την πορεία των ΙΧ των δραστών

Τα οχήματα λίγο πριν την επίθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία των ΙΧ των δραστών λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη
Βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία των ΙΧ των δραστών λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη © Youtube / My News

Δολοφονία 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την πορεία των οχημάτων των δραστών.

Βίντεο καταγράφει την κίνηση των ΙΧ των δραστών λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Στο νέο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα τέσσερα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν την οδό Πλαστήρα. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε το mynews, φαίνεται η πορεία των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα, κοντά στην οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του. Η διέλευση των οχημάτων γίνεται περίπου 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, λίγο πριν δηλαδή οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και επιτεθούν στον Άλκη και την παρέα του. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Τα αυτοκίνητα των δραστών λίγο πριν τη δολοφονία του Άλκη

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στη δολοφονία του Άλκη

 

Δολοφονία Άλκη - Συνήγορος 23χρονου: «Ο δράστης έχει συλληφθεί»

Ο συνήγορος του 23χρονου που συνελήφθη πρώτος και προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη, δηλώνει ότι ο δράστης του εγκλήματος έχει συλληφθεί ήδη από τις αρχές, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του «ήταν στην περιοχή της επίθεσης, αλλά δεν είναι ο δολοφόνος». 

«Ο βασικός εμπλεκόμενος έχει την ευθύνη. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση, είναι αυτό που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος. Αυτός που έφερε το όπλο με το οποία έγιναν τα χτυπήματα, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, σύμφωνα με τα αντικειμενικά ευρήματα. Είναι αρκετοί από τους κατηγορούμενους που λένε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο κρατούσε το όπλο με το οποίο έγιναν τα χτυπήματα. Ο 23χρονος βρισκόταν στην περιοχή, αλλά δεν πλησίασε στο σημείο της επίθεσης, δεν χτύπησε και δεν χρησιμοποίησε κανένα όπλο. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, κανείς εκ των επιβατών δεν έφερε όπλο. Η αρχική εκτίμηση της Αστυνομίας είναι πως τα όπλα που βρέθηκαν πεταμένα, δεν σχετίζονται με την επίθεση», δήλωσε το πρωί της Τρίτης (8/2) στον Ant1 ο δικηγόρος, Θεόδωρος Σιμόπουλος. 

Σύμφωνα με τον κ. Σιμόπουλο, ο 23χρονος «έδωσε αναλυτικότατη περιγραφή των γεγονότων, εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν και πλέον γίνεται αντιστοίχιση με τα άλλα στοιχεία της έρευνας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ