Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Τέσσερις νέες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

10 εντάλματα για το στυγερό έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dolofonia-alkh.jpg
Δολοφονία 19χρονου στην Θεσσαλονίκη © Eurokinissi

Σε νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού προχώρησε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη που πάγωσε τους πάντες, έχουν γίνει άλλες τέσσερις συλλήψεις, ενώ έχουν εκδοθεί και εντάλματα σύλληψης για άλλα έξι άτομα. 

Στο πλαίσιο των ερευνών για να εντοπιστούν οι συνεργοί του 23χρονου που κατηγορείται ότι έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου Άλκη, η αστυνομία της Θεσσαλονίκης εξέδωσε σήμερα (06.02.2022) 10 εντάλματα σύλληψης, εκ των οποίων τα τέσσερα εκτελέστηκαν, αφού εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις από τους υπόπτους. 

Τάκης Θεοδωρικάκος: Δικαιοσύνη μέχρι το τέλος

Μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά , η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό». 

Δολοφονία Άλκη: «Εντάξει, τον καθαρίσατε;», φώναζαν οι δράστες

Nωρίτερα μια μαρτυρία για τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Γυναίκα που μένει κοντά στο σημείο του εγκλήματος υποστηρίζει ότι άκουσε τους δράστες να φωνάζουν: «Εντάξει, τον καθαρίσατε;». Η γυναίκα περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 όλα όσα άκουσε το μοιραίο βράδυ. «Τη φωνή του μες στα αυτιά μου την έχω. Γινόταν μια φασαρία και με το που βγαίνω έξω βλέπω δύο αυτοκίνητα σταματημένα απέναντι. Άτομα με κοντάρια κυνηγάνε τα παιδιά, το ένα το καημένο έτρεξε, το άλλο κρύφτηκε εδώ. Επάνω μένω. Άκουγα τη φωνή του που φώναζε “φτάνει μη με χτυπάτε άλλο μη με χτυπάτε άλλο” και μετά άκουσα τους φίλους του να λένε “άνοιξε τα μάτια σου”. Μετά φώναξαν κάτι αχαρακτήριστοι, “εντάξει; τελειώσατε; τον καθαρίσατε;” Ακόμη μέσα στα αυτιά μου το έχω. Ξέρετε τι είναι να ακούς ένα παιδί να φωνάζει μη με χτυπάτε άλλο;»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ