Ελλαδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό σήμερα Σάββατο λόγω εργασιών

Σε ποια τμήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οχήματα στον Κηφισό
Οχήματα στον Κηφισό © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στον Κηφισό ενεργοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με διακοπή κυκλοφορίας, λόγω εργασιών, όπως ανακοινώθηκε.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω εργασιών αντικατάστασης πινακίδων πληροφοριακών μηνυμάτων του συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα αφορούν τα εξής τμήματα:

  • Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στις 2 αριστερές λωρίδες αυτής, στο τμήμα της από το ύψος της οδού Περισσού (χ/θ 10,600) έως το ύψος της εισόδου από Λ. Δημοκρατίας (χ/θ 9,900), ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Αθηναίων, κατά τις ώρες 12.00 έως 16.00.
  • Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στη λωρίδα του κλάδου εξόδου προς την Ιερά Οδό και στις 2 δεξιές λωρίδες αυτής, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, περιοχής Δήμου Αιγάλεω, κατά τις ώρες 07.30 έως 11.30.

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση των πινακίδων, θα γίνει πλήρης και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών στον Κηφισό και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.