Ελλαδα

Μπακογιάννης: Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος

Το μήνυμά του με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα κατά του Καρκίνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Μπακογιάννης για Ντόρα: Η μάνα μου είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος
Ντόρα και Κώστας Μπακογιάννης © Εurokinissi

Ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση με αναφορές στην μάχη που δίνει η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου, η 4η Φεβρουαρίου, είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της ασθένειας. Με αφορμή αυτό το γεγονός ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης πραγματοποίησε ανάρτηση μέσω Facebook κάνοντας αναφορά στην μάχη που δίνει η μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη.

Αναλυτικά αναφέρει: «Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου. Σε όποιον συμβεί, είτε στον ίδιο, είτε στην οικογένειά του, τον κουβαλά κάθε μέρα. Είτε το λέει, είτε όχι. Είτε το παραδέχεται, είτε όχι. Είτε το κουβεντιάζει, είτε όχι.

Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος. Φύσει αισιόδοξη, γοητευτική, επιβλητική. Όμως, κάθε μέρα που μας απαντά «μια χαρά είμαι παιδιά», ο καρκίνος από πίσω της τριβελίζει το μυαλό.

Μαμά, το ξέρουμε. Και σήμερα – μέρα που ‘ναι- θέλουμε να πούμε σε ‘σένα και σε όλους, ότι δεν πειράζει αν κουράζεστε καμιά φορά. Σας θαυμάζουμε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Αλεξία – Κώστας».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ