Ελλαδα

Βίντεο δευτερόλεπτα μετά την φονική επίθεση στον Άλκη Καμπάνο

O δράστης ως γνωστόν έχει συλληφθεί εδώ και μερικές ώρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χούλιγκαν κατ’ επάγγελμα ο 23χρονος Αλβανός που συνελήφθη για το φόνο του Άλκη Καμπανού
Δολοφονία 19χρονου στην Θεσσαλονίκη © thestival

Ένα βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη Καμπάνο στη Θεσσαλονίκη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το thestival.gr, εμφανίζεται μία ομάδα ανδρών να τρέχουν από ένα στενό σε κεντρικό δρόμο και να επιβιβάζονται σε δύο οχήματα αποχωρώντας βιαστικά από το σημείο. Στο βίντεο φαίνονται επίσης και στιγμιότυπο από την επίθεση στην ομάδα νεαρών στην οποία συμμετείχε ο άτυχος Άλκης η οποία έκανε την βόλτα της. Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεοδ. Γαζή και Ν. Πλαστήρα, κοντά στο γήπεδο του Άρη, όπου οι τρεις νεαροί κινούνταν με τα πόδια.

Thestival.gr Η στιγμή της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της άμεσης δράσης και βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια. Οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Ο 19χρονος αιμορραγούσε ακατάσχετα. Άφησε την τελευταία του πνοή πριν την άφιξη του ασθενοφόρου και της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ.

Δολοφονία Άλκη: Ομολόγησε ο 23χρονος που συνελήφθη


Τον 23χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού αναγνώρισε φίλος του 19χρονου, ο οποίος ήταν παρέα με τον νεαρό που δολοφονήθηκε, και χτυπήθηκε και ο ίδιος από τους δράστες, αλλά ελαφρύτερα. Ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Άλκη. Ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης τού ενός εκ των δύο αυτοκινήτων.

Σε βίντεο φαίνεται ο 23χρονος και όσοι βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο να το παρατούν τρομαγμένοι, ακανόνιστα, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο, προφανώς μετά την άγρια δολοφονία. Ο 23χρονος δολοφόνος του Άλκη, σύμφωνα με πληροφορίες, φοιτεί στο ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης, ως βοηθός ιατρικών εργαστηρίων.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και των υπολοίπων της ομάδας που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό και χτύπησε τους φίλους του συνεχίζεται.

Θρήνος στην κηδεία του Άλκη Καμπανού

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε νωρίτερα σήμερα, στη Βέροια, ο 19χρονος Άλκης. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στα Κοιμητήρια της Βέροιας, με την οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του να είναι απαρηγόρητοι από τον ξαφνικό χαμό του. Η ταφή του πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο των Κοιμητηρίων, με τους παρευρισκόμενους να αφήνουν κίτρινα και λευκά λουλούδια στη μνήμη του, λέγοντας το «τελευταίο αντίο».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ