Ελλαδα

Δολοφονία 19χρονου: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Την Τετάρτη στη Βέροια η κηδεία του Άλκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ © EUROKINISSI/ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δολοφονία 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατό του.

Αποτροπιασμό προκαλεί το πόρισμα της ιατροδικαστική εξέτασης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δέχθηκε φονικά χτυπήματα με δρεπάνι στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο 19χρονος κατέληξε από συνδυασμό τραυμάτων σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.

Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν βαρύτατες, όπως αναφέρεται στο πόρισμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, ακόμη και αν δεν υπήρχε το τραύμα στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του ήταν δύσκολο να κρατηθεί στη ζωή. Η ιατροδικαστής αναφέρει πως ακόμα και εάν δεν υπήρχε το τραύμα στον μηρό, για να χάσει τόσο πολύ αίμα, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κρατηθεί στη ζωή, από τη βαρβαρότητα των χτυπημάτων που εντόπισε στο κεφάλι του 19χρονου, γεγονός που δείχνει ότι αυτοί που του επιτέθηκαν, ήταν αποφασισμένοι.

 

 

Δολοφονία 19χρονου: Την Τετάρτη στη Βέροια η κηδεία του Άλκη 

Στη Βέροια όπου ζούσε θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη η κηδεία του 19χρονου.

Η άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη, προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Βέροιας αλλά και σε όλο το πανελλήνιο. Όσοι γνώριζαν τον άτυχο νεαρό κάνουν λόγο για ένα παιδί χαμηλών τόνων με αγάπη για το ποδόσφαιρο, μακριά, ωστόσο, από φανατική δράση και συμπλοκές. Ο θείος του άτυχου νέου είπε ότι «ο Άλκης δεν είχε καμία σχέση με τα οπαδικά».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα ThessToday.gr, εξέφρασε αποτροπιασμό για το τραγικό περιστατικό. Δίνοντας ένα μήνυμα καταδίκης του φανατισμού και της τυφλής οπαδικής βίας, είπε χαρακτηριστικά:

«Άπαντες καταδικάζουμε. Είναι πολύ κρίμα να χάνονται έτσι ζωές. Είναι δυσνόητο για τον κοινό νου ότι χάνονται σήμερα ζωές με αυτόν τον τρόπο».

Υπενθυμίζεται πως το δολοφονικό δρεπάνι, από το οποίο έπεσε νεκρός ο 19χρονος, βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της καταθέσεις από μάρτυρες, οι οποίες θα βοηθήσουν στη σύλληψη των δολοφόνων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ