Ελλαδα

«Κολλημένοι» οι οδηγοί σε Παραλιακή, Κηφισίας και Αττική Οδό

Αναλυτικά τα σημεία που είναι στο «κόκκινο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά
Κίνηση τώρα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά © Eurokinissi

Μεγάλα προβλήματα για ακόμα μία ημέρα με την κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την οδό Ορφέως μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δυσκολίες στην κάθοδο από την Αττική οδό μέχρι την Παραλιακή ανά τμήματα 

Προβλήματα στην Παραλιακή και στα δύο ρεύματα μεταξύ Παλαιού Φαλήρου και Παλαιού Αεροδρομίου. Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. 

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Διυλιστήρια. Μποτιλιάρισμα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μέχρι την Αχιλλέως. 

Δύσκολη η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Κηφισιάς ανά τμήματα. 

Δύσκολη η Μεσογείων και στα δύο ρεύματα μεταξύ Χολαργού και Ερρίκος Ντυνάν. Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι την έξοδο Μεταμόρφωσης στο ρεύμα προς Ελευσίνα και από την Λεωφόρο Κηφισού μέχρι το Δαχτυλίδι της Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Προβλήματα στην Παλαιολόγου προς τα Σίδερα Χαλανδρίου. Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λεωφόρο Γαλατσίου και στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Καθυστερήσεις στην άνοδο της Συγγρού από του Φιξ, την Φιλολάου, την Υμηττού, την Αρδηττού και την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ