Ελλαδα

Κίνηση: Σοβαρά προβλήματα σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων

Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στη Μεσογείων
Κίνηση στη Μεσογείων © Eurokinissi

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στην κίνηση των οχημάτων τους στους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Αττικής.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ορφέως μέχρι η Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λ. Αλίμου και κατόπιν από την συμβολή της, με την Λ.Κηφισού μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας. 

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί προς τα Διυλιστήρια. 

Μποτιλιάρισμα στην Λ. Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά και στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι το δαχτυλίδι της Λ.Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα μέχρι τη Νερατζιώτισσα.

Μεγάλα προβλήματα στη Λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα ανά τμήματα σχεδόν σε όλο το μήκος της και στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της Πλ. Αγίας Παρασκευής και από Νομισματοκοπείο προς Φειδιππίδου.

Δύσκολη η Λ.Χελμού/ Κρυονερίου από την Άνοιξη/ Άγιο Στέφανο προς την Λεωφόρο Κηφισού. Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Συγγρού από το ύψος της της Νέας Σμύρνης μέχρι την Διάκου. Χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο της Αρδηττού και της Βασιλέως Κωνσταντίνου. Έντονο μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Κλειστή παραμένει η συνέχεια της οδού Αναστάσεως (Παπάγου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τα κοιμητήρια Παπάγου προς τον Υμηττό.  

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ