- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αθήνα: Η επόμενη ημέρα σε 20 εικόνες
Η πόλη προσπαθεί να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς
Η Αθήνα παρέλυσε από την κακοκαιρία «Ελπίδα». Δρόμοι έκλεισαν από τα χιόνια και οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους. Εικόνες από την επόμενη ημέρα.
Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε χιόνια στο κέντρο της Αθήνας και μεγάλη ταλαιπωρία στους δρόμους. Οι φωτογραφίες από τη χιονισμένη Αθήνα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όπως και οι εικόνες από τον Γολγοθά που ανέβηκαν οι εγκλωβισμένοι οδηγοί σε Αττική Οδό και Μεσογείων.
Από το πρωί σήμερα, Τρίτη (25/1) το κρύο είναι τσουχτερό και υπάρχει παγετός. Σύμφωνα με την πρόγνωση ΕΜΥ οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται κατά διαστήματα στην Αττική, ωστόσο αναμένεται βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Σε Μεσογείων και Κατεχάκη, όπως και σε άλλους κεντρικούς δρόμους, υπάρχουν ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, τα οποία εγκατέλειψαν οι οδηγοί τους, προκειμένου να μην περάσουν σε αυτά τη νύχτα. Με προβλήματα κινούνται τα ΜΜΜ. Λεωφόρεια και τρόλεϊ δεν βγήκαν σε αρκετούς δρόμους, ενώ τα δρομολόγια του Τραμ ξεκίνησαν μετά τις 08.00. Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.
Ακολουθούν εικόνες από τη χιονισμένη Αθήνα μια ημέρα μετά το δεύτερο σαρωτικό κύμα από την κακοκαιρία «Ελπίδα»:
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί σε κάποια σάιτ τις βλέπετε, σε κάποια όχι και σε άλλα σημεία του ελληνικού Τύπου μόνο με πίξελ
Τι κατέγραψαν σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του ΕΑΑ στο ΟΑΚΑ
Τι ισχύει για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην κατηγορία «World's BestBusiness Schools 2026»
Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και ΜέΡΑ25
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρατεταμένη ανομβρία και αυξημένες ανάγκες στερεύουν το νησί ενόψει καλοκαιριού
Οι ενδεικτικές απαντήσεις από την ΟΕΦΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο σχολιασμός από την ΟΕΦΕ
Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις αναζητούν το ζώο
Η νέα επέκταση αφορά συνολικά 476.000 εργαζόμενους
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.