- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αθήνα: Η επόμενη ημέρα σε 20 εικόνες
Η πόλη προσπαθεί να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς
Η Αθήνα παρέλυσε από την κακοκαιρία «Ελπίδα». Δρόμοι έκλεισαν από τα χιόνια και οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους. Εικόνες από την επόμενη ημέρα.
Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έφερε χιόνια στο κέντρο της Αθήνας και μεγάλη ταλαιπωρία στους δρόμους. Οι φωτογραφίες από τη χιονισμένη Αθήνα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όπως και οι εικόνες από τον Γολγοθά που ανέβηκαν οι εγκλωβισμένοι οδηγοί σε Αττική Οδό και Μεσογείων.
Από το πρωί σήμερα, Τρίτη (25/1) το κρύο είναι τσουχτερό και υπάρχει παγετός. Σύμφωνα με την πρόγνωση ΕΜΥ οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται κατά διαστήματα στην Αττική, ωστόσο αναμένεται βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Σε Μεσογείων και Κατεχάκη, όπως και σε άλλους κεντρικούς δρόμους, υπάρχουν ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, τα οποία εγκατέλειψαν οι οδηγοί τους, προκειμένου να μην περάσουν σε αυτά τη νύχτα. Με προβλήματα κινούνται τα ΜΜΜ. Λεωφόρεια και τρόλεϊ δεν βγήκαν σε αρκετούς δρόμους, ενώ τα δρομολόγια του Τραμ ξεκίνησαν μετά τις 08.00. Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο.
Ακολουθούν εικόνες από τη χιονισμένη Αθήνα μια ημέρα μετά το δεύτερο σαρωτικό κύμα από την κακοκαιρία «Ελπίδα»:
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.