Ελλαδα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Απαγορεύονται φορτηγά στην Εθνική

Από τη γέφυρα Καλυφτάκη προς Λαμία και από τον κόμβο στα Οινόφυτα προς Αθήνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φορτηγό στα χιόνια
Φορτηγό στα χιόνια © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Προβλήματα από την κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, με απαγόρευση κυκλοφορίας για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, φέρνοντας χιόνια στην Αττική. Όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός τέθηκε σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών - Λαμίας.

Ειδικότερα, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία σε φορτηγά από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, και από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ταυτόχρονα, καθίσταται υποχρεωτική η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για όλους τους οδηγούς ΙΧ. Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες από την Τροχαία.

Όπως ανακοινώθηκε, η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων. Υπενθυμίζεται ότι η Πολιτική Προστασία έχει ζητήσει κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε live τις περιοχές στην Αττική, που επηρεάζει η κακοκαιρία «Ελπίδα»:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ