Ελλαδα

Ομηρία: «Με χτυπούσε ασταμάτητα σε live μετάδοση στο Facebook»

«Με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα
Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα © Eurokinissi

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησε η 30χρονη Βουλγάρα.

Η 30χρονη Βουλγάρα που έπεσε θύμα ομηρίας από τον Αιγύπτιο πρώην σύντροφό της στον Άγιο Παντελεήμονα μίλησε για τα όσα έζησε στα χέρια του απαγωγέα της.

«Ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα. Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους 4 μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε. Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά, και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες», ανέφερε η 30χρονη και πρόσθεσε:

«Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο Facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο. Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε τη φιάλη υγραερίου, άνοιξε τη στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ό,τι θέλει και να μην τους νοιάζει. "Δεν βγαίνω με τίποτα έξω", έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει 7 φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ».

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον δράστη

 

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκε ο 34χρονος Αιγύπτιος, που συνελήφθη την Πρωτοχρονιά, στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), γιατί κρατούσε ως όμηρο τη Βουλγάρα σύντροφό του και απειλούσε με μια φιάλη υγραερίου και αναπτήρα να προκαλέσει έκρηξη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, εκρηκτικές ύλες και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φιάλη υγραερίου και αναπτήρας.

Το χρονικό της ομηρίας

Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς άρπαξε τη σύντροφό του από το διαμέρισμα που εκείνη έμενε με την αδερφή της, στο Γαλάτσι, και στη συνέχεια την οδήγησε ως το κέντρο της Αθήνας και την πολυκατοικία στον Άγιο Παντελεήμονα όπου απειλούσε να τη σκοτώσει.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου 55, κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Για λόγους ασφαλείας, το κτήριο εκκενώθηκε από τις Αρχές.  Σύμφωνα με μαρτυρίες, από το σπίτι ακουγόταν φασαρία, ενώ η αδελφή του θύματος απαγωγής, ο 34χρονος οδήγησε με τη βία και με την απειλή μαχαιριού στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που ενημέρωσε τις Αρχές είναι η αδερφή του θύματος που κατήγγειλε τον αλλοδαπό ότι οδήγησε την αδερφή της όμηρο από το Γαλάτσι στον Άγιο Παντελεήμονα γι' αυτό και αρχικά επικράτησε σύγχυση για το σημείο όπου εξελισσόταν το συμβάν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ