Ελλαδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα δίωξη λίγο πριν απολογηθεί

Οδηγήθηκε ξανά στον εισαγγελέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια © Eurokinissi

Ξανά στον εισαγγελέα βρέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από νέα καταγγελία από πρώην σύντροφό του.

Παρά το γεγονός ότι σήμερα, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, αναμενόταν να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις καταγγελίες και τη σύλληψή του για revenge porn πέρασε πρώτα ξανά από τον εισαγγελέα.

Και αυτό γιατί χθες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μία ακόμη γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό από το 2004 έως το 2006 διαπίστωσε πως προσωπικές τους στιγμές, τις οποίες είχε καταγράψει, κυκλοφορούν ακόμα στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει.

Ειδικότερα, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε ξανά στον εισαγγελέα, προκειμένου να του ασκηθεί νέα δίωξη, μετά τη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του και ακολούθως μεταφέρθηκε στο εσωτερικό του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τους φωτογράφους.

Αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σημειώνεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών, μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα.

Η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε αφορά το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ' εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, πράξη που είναι σε κακουργηματικό βαθμό.

Σχολιάζοντας την ασκηθείσα ποινική δίωξη, ο συνήγορός του Γιώργος Δακουράς, έκανε λόγο για «νομικό άλμα» και υπερβολή, τονίζοντας ότι η πράξη αυτή «δεν συνδέεται με οικονομικό όφελος». «Ο ισχυρισμός του (εντολέα μου) είναι είναι ότι αυτό που έκανε ήταν ένα τεράστιο λάθος. Έχει λήξει όμως εδώ και χρόνια. Δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες από άγνωστο πρόσωπο που μπορεί να τα είχε στην κατοχή του ή να τα αναπαρήγαγε από παλιά», ανέφερε σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αποκάλυψε, δε, πως στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής υποβλήθηκε αίτημα για να ελεγχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο η ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και ο χρόνος των επίμαχων αναρτήσεων.

Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνει φύλλο και φτερό τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τα ψηφιακά του πεπραγμένα.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας, ακόμα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της με προσωπικές στιγμές που είχε με τον παρουσιαστή, ενώ λέει πως κακώς δεν ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία από τις αρχές και στη δική της περίπτωση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ