- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Θεσσαλονίκη: Γέμισε το κέντρο της πόλης ανήμερα των Χριστουγέννων
Ιδανικός για την εποχή ο καιρός
Βγήκαν στους δρόμους οι Θεσσαλονικείς ανήμερα των Χριστουγέννων -Επισκέπτονται το πάρκο της Αριστοτέλους, το χριστουγεννιάτικο χωριό και τη νέα παραλία.
Ο ήλιος και η ιδανική για την εποχή θερμοκρασία, έβγαλαν από το σπίτι τους τους Θεσσαλονικείς, που απολαμβάνουν από το πρωί μία όμορφη γιορτινή βόλτα στο κέντρο της πόλης ανήμερα των Χριστουγέννων.
Νέοι και κυρίως πολλές οικογένειες, επισκέπτονται το στολισμένο πάρκο της Αριστοτέλους, το χριστουγεννιάτικο χωριό στο λιμάνι και φυσικά τη νέα παραλία, που αυτήν την ώρα είναι γεμάτη από κόσμο ενώ πολλοί είναι αυτοί που ήδη απολαμβάνουν τον καφέ τους κυρίως στα παραλιακά καφέ.
Μέχρι και αυτήν την ώρα στα εστιατόρια δεν υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση καθώς συνήθως, τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια γίνονται στα σπίτια με τις οικογένειες.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται αργότερα, ένα μέρος από όσους ήδη βρίσκονται στο κέντρο να κατευθυνθεί σε κάποιο μαγαζί για ένα γιορτινό γεύμα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ψηφιακά όλη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών - Με QR code η νέα κάρτα
Εισαγγελική παραγγελία για το ολλανδικό εργαστήριο
Αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες
Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις
Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Περίπου 200 ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι καταγγέλλει η τοπική ΕΛΜΕ
Νέο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.