Ελλαδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Πότε είναι η δίκη - Ορίστηκε η ημερομηνία

Τι αναφέρει η ανακοίνωση από τον δικηγόρο του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η δίκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη ξεκινά στις 11 Φεβρουαρίου 2022
Η δίκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη ξεκινά στις 11 Φεβρουαρίου 2022 © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώπιον του δικαστηρίου, στις 11 Φεβρουαρίου 2022, καθώς ξεκινά η δίκη για τους τέσσερις βιασμούς.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης δικάζεται τον Φεβρουάριο 2022. Όπως έγινε γνωστό, ορίστηκε η ημερομηνία για τη δίκη που αφορά τις κατηγορίες για τους τέσσερις βιασμούς.

Συγκεκριμένα, η δίκη Λιγνάδη ξεκινά στις 11 Φεβρουαρίου 2022, όπως γνωστοποίησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Η ανακοίνωση Κούγια για τη δίκη Δημήτρη Λιγνάδη και την ημερομηνία που ορίστηκε

«Όπως είναι γνωστό, ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας ανακοίνωσε ότι δεν θα κατατεθεί ούτε αίτηση αντικαταστάσεως της προσωρινής κρατήσεως του εντολέως μας κου Δημητρίου Λιγνάδη ούτε αίτηση προς τον Εισαγγελέα Εφετών, προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του παραπεμπτικού βουλεύματος, αλλά ότι θα ζητήσουμε να προσδιοριστεί αμέσως η εκδίκαση της υποθέσεώς του από το αρμόδιο δικαστήριο.

» Αυτό που ζητήσαμε, έγινε δεκτό και σήμερα ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών προσδιόρισε ως ημερομηνία εκδικάσεως της υποθέσεως του κου Δημητρίου Λιγνάδη την 11/02/2022 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

» Τόσο το δικηγορικό μας γραφείο και ο επικεφαλής αυτού κ. Αλέξιος Κούγιας όσο και ο εντολέας μας θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτή την εξέλιξη.

» Δεν επιθυμούμε να κάνουμε καμία τοποθέτηση για την ουσία της υποθέσεως και το μόνο που θέλουμε να δηλώσουμε, είναι ότι τόσο ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου όσο και ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατό και νόμιμο, για να εκδοθεί μια δίκαιη απόφαση».

Υπενθυμίζεται ότι στην πρότασή του για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο εισαγγελέας χαρακτηρίζει «αμετανόητο» και «επικίνδυνο» τον κατηγορούμενο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ