Ελλαδα

Ηράκλειο: Τρελή πορεία «αγροτικού» που παρέσυρε πάγκους σε λαϊκή

Μια γυναίκα τραυματίστηκε, ευτυχώς ελαφρά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
unnamed_2.jpg
Kρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε πάγκο της λαϊκής © e-kriti

Σε λαϊκή αγορά στο Ηράκλειο ένα αυτοκίνητο ανέπτυξε ταχύτητα πήρε παραμάζωμα μια γυναίκα και τους πάγκους παραγωγών.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην λαϊκή αγορά της Θερίσου στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Creta24 ένα αγροτικό όχημα βγήκε εκτός πορείας και παρέσυρε τους πάγκους των παραγωγών, τραυματίζοντας και μια άτυχη γυναίκα που ήταν στο σημείο.

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά ακούσαμε ένα αυτοκίνητο 4Χ4 να αναπτύσσει ταχύτητα και να μπαίνει από την οδό Λεβήνου μέσα στη λαϊκή. Μπήκε με τις μπάντες, έκανε ανάποδες τιμονιές. Τη μία χτυπούσε τον έναν πάγκο, την άλλη τον άλλον. Επικράτησε αναστάτωση, γυναίκες έκλαιγαν, άνθρωποι ούρλιαζαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε», ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκής αγοράς Γιώργος Μπαχλιτζανάκης που δούλευε στον πάγκο του.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει πολλά θύματα ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι πάγκοι καταστράφηκαν. Λαμαρίνες βρίσκονται ακόμα μέσα στον πάγκο μου», τόνισε σχετικά ο κ. Μπαχλιτζανάκης.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρέθηκαν άμεσα στον χώρο του ατυχήματος και συνέλαβαν τον οδηγό του αγροτικού που ευθύνεται για την αναστάτωση. Στο σημείο έφτασε και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα που τραυματίστηκε δεν είχε κάτι σοβαρό και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Πανικό στη λαϊκή αγορά - Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες



Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ