Ελλαδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έρευνα στα σπίτια του

Ανοίγουν υπολογιστές και κινητά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έρευνα στα σπίτια του – Ανοίγουν υπολογιστές και κινητά
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος © YouTube

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξεκινά έρευνα στα σπίτια του σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο.

Έρευνα στα σπίτια του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε Θεσσαλονίκη και Αλόννησο αναμένεται να ξεκινήσει η ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής LIVE NEWS, οι Αρχές θα ανοίξουν τους υπολογιστές και τα κινητά του πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με το GRtimes, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραμείνει απόψε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Παραδόθηκε στις Αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στις Αρχές. Οι ραγδαίες εξελίξεις ήρθαν έπειτα από επώνυμη καταγγελία κοπέλας ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει αναρτήσει πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.

Βγήκε από το σπίτι του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Νωρίτερα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί μια 28χρονη η οποία έχει υποβάλλει καταγγελία, είχε προαναγγείλει ότι θα υπάρξει ένταλμα σύλληψης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι σε περίπτωση που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συλληφθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

«Το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της. Κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη» κατέληξε ο δικηγόρος της 28χρονης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το revenge porn, επισημαίνοντας ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει σύλληψη.

Σε σχέση με τις ποινές για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων είπε ότι είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και προβλέπουν έως πέντε χρόνια φυλάκιση, ωστόσο η κάθε καταγγελία προσμετράται ξεχωριστά. Ο ίδιος διευκρίνισε πως αν υπήρχε οικονομικό όφελος πάνω από 120.000€ τότε οι κατηγορίες θα ήταν σε βαθμό κακουργήματος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τουλάχιστον 9 ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον εννέα βίντεο έχουν ανέβει σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που κατηγορείται για revenge porn, ενώ οι Αρχές ερευνούν αν υπήρξε οικονομικό όφελος άνω των 120.00 ευρώ για τον παρουσιαστή, οπότε το αδίκημα είναι κακούργημα και -εφόσον συνεχίζεται ακόμη και τώρα- είναι αυτόφωρο.

Οι πληροφορίες αφορούν άλλα επτά βίντεο -πέρα από το αρχικό πρώτο και το δεύτερο που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας- και αφορά κοπέλα οικογενειακή του φίλη με την οποία είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν. Η κοπέλα είχε βάσιμες υποψίες ότι την βιντεοσκοπούσε όταν ήταν μόλις 18 ετών για να διαπιστώσει τελικά ότι είχε διαρρεύσει το υλικό στο διαδίκτυο σε site με αντίστοιχο περιεχόμενο.

«Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο», είπε ο κ. Λύτρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ