- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βελτιωμένος ο καιρός την Τρίτη - Αναλυτικά η πρόγνωση (βίντεο)
Συνεχίζεται το κρύο - Πού θα βρέξει
Βελτιωμένος ο καιρός αύριο Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 σύμφωνα με την πρόγνωση. Σε ποιες περιοχές θα βρέξει.
Βελτίωση θα παρουσιάσει, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, ο καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κάρμελ», σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία.
Ειδικότερα, αναμένονται νεφώσεις στα κεντρικά και νότια, καθώς και στο υπόλοιπο Αιγαίο. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως σε ορεινές περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα ανατολικά, νοτιοανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στα κεντρικά και νότια καθώς και στο υπόλοιπο Αιγαίο αναμένονται τοπικές νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Στερεάς, Ελλάδας, της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με διαστήματα αραιών νεφώσεων.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 7, στη Θεσσαλία από -2 έως 8, στην Ήπειρο από -3 έως 12, στην ανατολική Στερεά από 0 έως 9, στη δυτική Στερεά από 3 έως 11, στην Πελοπόννησο από -1 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 7, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 9, στις Κυκλάδες από 2 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 13 και στην Κρήτη από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη θερμοκρασία στα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, καθώς στο Αιγαίο, αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετράωρου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνεις 3 έως 5 Μποφόρ. Ακολουθεί η πρόγνωση καιρού για την Τρίτη (21/12) από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.
Πρόγνωση καιρού για αύριο Τρίτη (21/12) σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα 7 εκατ. ευρώ το παράνομο όφελος
Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας
Μενδώνη: Η συνεργασία Ελλάδας και Ιταλίας αποτελεί πρότυπο για τον επαναπατρισμό πολιτιστικών αγαθών
Πόσο θα διαρκέσουν - Τι πρέπει να προσέξετε
Πότε ολοκληρώνονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις
Το πρώτο βήμα προς τη χιλιομετρική χρέωση έχει ήδη γίνει στην Ολυμπία Οδό
Ξεκάθαρο μήνυμα του υπουργού Τουρνά προς τους ιδιοκτήτες
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και σταθεροποίησης
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.