Ελλαδα

Κίνηση τώρα: Πού έχει μποτιλιάρισμα - Οι δρόμοι με προβλήματα

Η κατάσταση σε Κηφισό, Αττική Οδό και Παραλιακή μεταξύ άλλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα
Μποτιλιάρισμα © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αυξημένη η κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας, με μποτιλιάρισμα σε Αττική Οδό, Παραλιακή, Κηφισό, Κατεχάκη και Αλεξάνδρας.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Aεροδρόμιο από την Περιφερειακή Αιγάλεω μέχρι την έξοδο Πεντέλης, καθώς νωρίτερα εκεί σημειώθηκε τροχαίο με τρία οχήματα. Επίσης, κίνηση στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον Γέρακα και την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι το Δαχτυλίδι της Λ.Κηφισίας. 

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο από τη Γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Μποτιλιάρισμα σε Παραλιακή και Πειραιά

Δύσκολη η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λ. Αλίμου μέχρι την Πλατεία Ιπποδαμείας ανά τμήματα. Προβλήματα και στους δρόμους προς και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Σκαραμαγκά. Μποτιλιάρισμα στην είσοδο από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής έως την Ακαδημία Πλάτωνος.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από την Ηλιούπολη προς τον Καρέα. Δυσκολίες στην Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης. Αυξημένη κίνηση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα.

Η κίνηση τώρα σε Μεσογείων και Κηφισίας

Επίσης, στην κάθοδο της Μεσογείων από τον Χολαργό μέχρι το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Μποτιλιάρισμα ανά τμήματα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας από το κτήμα Συγγρού μέχρι την Φειδιππίδου.

Ομοίως, στην Καποδιστρίου από τη Νέα Ιωνία μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου καθώς και την Λ.Βεΐκου προς την Καποδιστρίου και την Λ. Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ