Ελλαδα

Έδεσσα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονης από 33χρονο

Η νεαρή είχε ζητήσει από τον άνδρα να χωρίσουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 17χρονη είχε ζητήσει από τον άνδρα να χωρίσουν, κάτι που προκάλεσε τη βίαιη αντίδρασή του, αφού της επιτέθηκε και την χτύπησε.
Βία © Pixabay

Νέα υπόθεση βίας κατά γυναίκας, αφού μια 17 χρόνη δέχθηκε χτυπήματα από τον 33χρόνο σύντροφο της από τον οποίο είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Μια νέα υπόθεση άσκησης βίας κατά γυναίκας και μάλιστα ανήλικης είδε το φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Έδεσσας, όταν μια 17χρονη δέχθηκε τα χτυπήματα του 33χρονου συντρόφου της στον δρόμο.

Η 17χρονη μαθήτρια έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια ενώ τα πόδια της είχαν αίμα από τις πληγές που προκλήθηκαν καθώς ο 33χρονος την έσερνε στο δρόμο από τα μαλλιά .Στη συνέχεια, την έβαλε μέσα στο αμάξι του κι αφού της σκούπισε το αίμα από τα χέρια και τα πόδια, την απείλησε πως αν άνοιγε το στόμα της θα της έκανε χειρότερα πράγματα.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη και έντρομη έφτασε στο σπίτι της. Η μητέρα της σοκαρισμένη από την εικόνα της κόρης της, έντρομη κάλεσε την αστυνομία. Ο 33χρονος δράστης αναζητείται από την αστυνομία ενώ η οικογένεια έχει ήδη καταθέσει μήνυση.

Σύμφωνα με το Voria.gr η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα σε πρόσωπο λαιμό και χέρια.

Τα τραύματα ευτυχώς δεν ήταν σοβαρά και η κοπέλα αποχώρησε από το νοσοκομείο, ενώ η μητέρα της κατέθεσε μήνυση στο ΑΤ Έδεσσας, ενώ σε βάρος το 33χρονο σχηματίστηκε δικογραφία.

Η 17χρονη με την έξοδο της από το νοσοκομείο προσήλθε και αυτή στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η κοπέλα είχε ζητήσει από τον 33χρονο να χωρίσουν και αυτό είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ