Ελλαδα

Για το Μεξικό το «έσκασε» ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τον σάλο

9 γυναίκες έχουν επικοινωνήσει με τις Αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στάθης Παναγιωτόπουλος
Στάθης Παναγιωτόπουλος © Τwitter

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιώτπουλος έφυγε από την Ελλάδα με την σύζυγό του για το Μεξικό, προφανώς για διακοπές.

Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα Στάθης Παναγιώτοπουλος έφυγε από την Ελλάδα με την σύζυγό του για το Μεξικό, ύστερα από την κατακραυγή για την αποτρόπαια πράξη του να διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία συμμετείχε η πρώην σύντροφός του.

Σύμφωνα με το Mega, ο παρουσιαστής ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εχτές εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» , από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του θα πήγαιναν στην Αλόννησο για τις γιορτές, ενώ μάλιστα είχε βγάλει και τα σχετικά εισιτήρια.

Πόσες γυναίκες έχουν απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεο τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν. Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Η πρώην σύντροφος του μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ανέφερε πως της είχε ζητήσει να τραβήξουν αυτά τα βίντεο, γιατί του…έλειπε. '«Έλα να βγάλουμε αυτό το βίντεο, να το έχουμε για μας, επειδή είσαι σε άλλη πόλη και μου λείπεις. Ήμουν 100% σίγουρη ότι ήταν αυτός, ότι το βίντεο δεν ήταν προϊόν υποκλοπής. Κατατέθηκε μήνυση τον Φεβρουάριο του 2019 κι αυτός ανέβασε ακόμη ένα βίντεο τον Απρίλιο του 2019»', δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

«Μπορεί να ταξιδέψει γιατί η δίωξή του είναι πλημμέλημα»

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου τοποθετήθηκε μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης. «Η δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του είναι ένα απλό πλημμέλημα. Δεν έχει επιβληθεί περιοριστικός όρος, γιατί δεν διώκεται για κακούργημα ώστε να περάσει από ανάκριση και να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι ή απαγόρευση εξόδου από τη χώρα».

Αυτό σημαίνει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπορεί να ταξιδέψει όπου θέλει, ενώ δεν είναι αναγκασμένος να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο του για να τον εκπροσωπήσει στη δίκη.

Ο παρουσιαστής θα δικαστεί με τη διάταξη περί παράνομης επεξεργασίας ευαίσθητων δεδομένων και το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει ποινή 2 – 3 ετών. Ο κ. Μαρακάκης τόνισε πως η πράξη του είναι εφάμιλλη βιασμού, ωστόσο νομικά αντιμετωπίζεται ως πλημμέλημα.

«Εφόσον η ποινή είναι με αναστολή, θα κάνει προφανώς έφεση και θα δικαστεί και σε δεύτερο βαθμό για να μειώσει την ποινή του», πρόσθεσε ο κ. Μαρακάκης. Ο δικηγόρος τόνισε πως υπήρξε μεγάλη διασπορά του υλικού αυτού μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ