Ελλαδα

Κίνηση στην άνοδο του Κηφισού λόγω καραμπόλας τριών οχημάτων

Δυσκολίες και σε Αττική οδό, Παραλιακή, Μεσογείων, Κηφισίας και Συγγρού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
© EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

«Κολλημένοι» παραμένουν οι οδηγοί στον Κηφισό λόγω της καραμπόλας των τριών οχημάτων που συνέβη νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου.

Μποτιλιάρισμα  στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της οδού Πειραιώς μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, λόγω και καραμπόλας τριών οχημάτων νωρίτερα. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο στο ίδιο τμήμα. 

Αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό και στα δύο ρεύματα από κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι και Δουκίσσης Πλακεντίας. Δύσκολη η Λ.Κηφισίας ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα, κυρίως μεταξύ Φάρου Ψυχικού και Πανόρμου. 

Δυσκολίες στην κάθοδο της Μεσογείων από τον Χολαργό έως το Ερρίκος Ντυνάν. Αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. 

Επίσης στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης, στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λ.Αλίμου μέχρι την Λ. Αμφιθέας και από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας καθώς και στην 34ου Συντάγματος Πεζικού.

Προβλήματα στην Παραλιακή και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το πάρκο Φλοίσβου μέχρι την Λ.Αμφιθέας. Χαμηλές ταχύτητες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί προς τα Διυλιστήρια.  Μποτιλιάρισμα στη  Λεωφόρο Συγγρού από το ύψος του Φιξ μέχρι τη Διάκου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ