- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο με χιόνια και στην Πάρνηθα
Αναλυτικά η πρόβλεψη Μαρουσάκη (χάρτες καιρού)
Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα με χιόνια στην Πάρνηθα. Η πρόβλεψη του μετεωρολόγου Κλέαρχου Μαρουσάκη.
Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός. Ειδικότερα, νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται από αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Μετά τις ισχυρές καταιγίδες και βροχές που σημειώθηκαν σε πολλές περιοχές της χώρας το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει επιδείνωση στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και το δυτικό Αιγαίο. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται η Εύβοια αλλά και ο νομός Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και στα ορεινά της Αττικής (Πάρνηθα, Κιθαιρώνας).
Καιρός: Η πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη
«ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει αύριο Τρίτη ο καιρός στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα και το δυτικό Αιγαίο.
Πιο συγκεκριμένα στα παραπάνω γεωγραφικά διαμερίσματα αύριο Τρίτη 14 Δεκεμβρίου αναμένονται ισχυρές βροχές στα πεδινά, ισχυρές καταιγίδες σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά πιθανόν τοπικά και πιο χαμηλά (πρώτος χάρτης).
Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται η Εύβοια αλλά και ο νομός Αττικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χιόνια θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμη και στα ορεινά της Αττικής (Πάρνηθα, Κιθαιρώνας).
Σε τμήματα του Αιγαίου αλλά και της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας θα επικρατήσουν πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες (δεύτερος χάρτης).
Το κρύο θα είναι αρκετά έντονο με παγετό τη νύχτα και το πρωί σε τμήματα της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Δείχνουμε την απαιτούμενη προσοχή!».
Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 - Η πρόγνωση
Βροχερός ο καιρός σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 σε περιοχές στην Ελλάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ. Ειδικότερα, στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και νότια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού, οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, στο νότιο Αιγαίο θα φτάσει τους 17 και στην υπόλοιπη χώρα τους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καθησυχαστικοί Λέκκας και Ταχιάος
Δυστυχώς αυτό είναι το «θέαμα» το οποίο εκόντες άκοντες παρακολουθούμε στους περισσότερους δρόμους
Οι περιοχές που επηρεάζει
Τι ισχύει για τους συρμούς προς Αεροδρόμιο
Η Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως στα ποσοστά καισαρικών
Δείτε το σημερινό σκίτσο του Αρκά
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Είχε σταλεί μήνυμα 112 στους κατοίκους
Συλλήψεις για πυρκαγιές που προκλήθηκαν από ψησταριά, πυροτεχνήματα και εργασίες
Τι προβλέπει αναλυτικά για όλα τα επιστημονικά πεδία
Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν στις 21:40 για τις ημέρες Κυριακή ως Πέμπτη
Με λεωφορεία η μεταφορά των επιβατών
Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις την έθεσαν χωρίς ενεργό μέτωπο μέσα σε 30 λεπτά
Σταδιακή μεταβολή από την Τρίτη - Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.