Ελλαδα

Προκλητικός «Dr.Kontos»: «Με όσους έγιναν καλά θα ασχοληθείτε;»

«Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δίκη «Dr Kontos»: Ο κατηγορούμενος για 12 ανθρωποκτονίες δήλωσε εισαγωγή σε νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού
Δίκη «Dr Kontos»: Ο κατηγορούμενος για 12 ανθρωποκτονίες δήλωσε εισαγωγή σε νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού © Eurokinissi

Προκλητική δήλωση από τον «ψευτογιατρό» κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια για την απολογία του σχετικά με το ξέπλυμα χρήματος.

Προκλητικός εμφανίστηκε ο «Dr. Kontos» κατά τη σημερινή συνέχεια της δίκης του, όταν μεταφέρθηκε στα δικαστήρια για την απολογία του σχετικά με τις κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος.

«Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;» φώναξε στους δημοσιογράφους κατά την έλευσή του, όπως μεταφέρει το Law&Order.

Μάλιστα, κατά την έναρξη της διαδικασίας ακολούθησαν κι άλλες εντάσεις, αυτή τη φορά αναφορικά με τη χωρητικότητα της αίθουσας. «Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πώς να καθίσουμε, δεν υπάρχουν κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο» είπε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Βασίλης Δημακόπουλος.

«Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών. Να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» προσέθεσε.

Αποτέλεσμα ήταν να αποφασιστεί η διακοπή της δίκης για αύριο, Τρίτη. Καθώς έφευγε από το δικαστήριο, ο κατηγορούμενος σημείωσε πως θα μιλήσει για όλα έρθει η ώρα.

«Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι' αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα…» σημείωσε, ειδικότερα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ