Ελλαδα

Κορωνοϊός: «Μόλις έβγαλα τη στολή, φοβάμαι μαμά…»

Καθηλώνουν τα λόγια νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κορωνοϊός: Συγκλονίζει το μήνυμα νοσηλεύτριας στο «Γεννηματάς»
«Γροθιά» στο στομάχι μήνυμα νοσηλεύτριας © Facebook

Συγκινεί το μήνυμα που έστειλε μια νοσηλεύτρια που δίνει καθημερινά μάχη με τον κορωνοϊό. «Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες;».

Συγκλονίζουν τα λόγια μιας νοσηλεύτριας που εργάζεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό.

Η νοσηλεύτρια μέσω ανάρτησης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης περιγράφει με τον πιο δραματικό τρόπο την κατάσταση που αντιμετωπίζει καθημερινά. Μιλά για τους ασθενείς με κορωνοϊό που φτάνουν στη διασωλήνωση και που ορισμένες φορές ο ιός είναι πιο δυνατός. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στους ανεμβολίαστους και ζητά «να αλλάξουμε το εγώ μας και τον τρόπου που βλέπουμε τα πράγματα».

Συγκλονίζει το μήνυμα της νοσηλεύτριας στο «Γεννηματάς» για τον κορωνοϊό:

«Τελικά το παιχνίδι είναι άνισο.

Ο εγκεφαλικός εγωισμός ξεπερνάει κάθε προσδοκία,

Εμβολιασμένος? Εννοείται όχι. Ετών 39 με οξυγόνο τώρα. 21 σύνολο 4 ναι Οι υπόλοιποι μάντεψε . . . Και μια διασωληνωμένη και αυτή στους μάντεψε . . . ετών 74.

Και δεν είναι η στολή που πρέπει ν' αντέξεις (γιατί λιώνεις στη κυριολεξία ), δεν είναι η κούραση ,δεν είναι η όλη κατάσταση που πρέπει να διαχειριστείς. Είναι η ειρωνεία, το δε βαριέσαι, το έτυχε σε μένα και δεν το περίμενα , δεν πίστευα ότι υπάρχει ..

Αλήθεια? Τώρα που είσαι πριν τη διασωλήνωση πίστεψες? Πραγματικά σου λέω αυτός ο κόσμος δεν πρόκειται ν' αλλάξει ποτέ αν δεν αλλάξει το εγώ μας και πως βλέπουμε τα πράγματα.

Εδώ Γεννηματάς. Μόλις έβγαλα τη στολή. Στάζω… Διψάω… Φοβάμαι μαμά…».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ