Ελλαδα

Εγκατάλειψη μωρού στο Αρχαιολογικό Μουσείο - Βίντεο από τη στιγμή

Τα πλάνα που κυκλοφόρησαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στην είσοδο μέσα σε καρότσι εγκατέλειψαν το 2χρονο παιδί
Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Στην είσοδο μέσα σε καρότσι εγκατέλειψαν το 2χρονο παιδί © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Βίντεο από τη στιγμή που άνδρας εγκαταλείπει μωρό με καροτσάκι έξω από το Αρχαιολογικό μουσείο είδε το φως της δημοσιότητας.

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο με τη στιγμή που ένας άνδρας καταφθάνει στον προαύλιο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου και εγκαταλείπει ένα κοριτσάκι μέσα στο καρότσι του.

Στα πλάνα που κυκλοφόρησαν ο άνδρας φαίνεται να σέρνει το καρότσι από το δεξί πεζοδρόμιο της Πατησίων στο ρεύμα προς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στη συνέχεια στρίβει προς το Μουσείο.

Να θυμίσουμε πως ένας από τους κατοίκους της περιοχής εντόπισε το μωρό και ενημέρωσε τον φύλακα, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία και το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Ενημερώθηκα ότι η κα Μαρία το εντόπισε, που είναι κάτοικος της περιοχής. Εμείς οι εργαζόμενοι του Αρχαιολογικού Μουσείου την γνωρίζουμε χρόνια γιατί βγαίνει με τα σκυλιά της. Βρήκε πίσω στους θάμνους, στην πρασιά το καρότσι στις 9 το πρωί.  Δεν πρέπει να ήταν πολύ ώρα εκεί γιατί ήταν ζεστό», είπε ο φύλακας του Αρχαιολογικού Μουσείου, όπως μετέδωσε το Mega.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η έρευνα των αρχών στρέφεται σε αλλοδαπό άνδρα.

ΑΥΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕ ΤΟ ΜΩΡΟ 2 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ