Ελλαδα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας

Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο»;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφοριακό «χάος» στους δρόμους της Αθήνας
Κυκλοφοριακό «χάος» στους δρόμους της Αθήνας © Eurokinissi

«Κολλημένοι» και σήμερα, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, οι οδηγοί πίσω από τα τιμόνια των αυτοκινήτων τους - Έντονη κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Μεγάλο το μποτιλιάρισμα σήμερα στην Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά, στην Μικρή Σχιστού από Κορυδαλλό και στην έξοδο της Λ.Αθηνών από το Παλατάκι προς τα Διυλιστήρια και λόγω διεξαγωγής του 6ου Φειδιππίδειου δρόμου, Αθήνα-Σπάρτη.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ.Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια κι εν συνεχεία χαμηλές ταχύτητες έως την Καλυφτάκη και στην κάθοδο από την Αττική οδό έως την Πέτρου Ράλλη.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λ. Δημοκρατίας έως τον κόμβο Πεντέλης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής έως την έξοδο της Μεταμόρφωσης. 

Δύσκολη η Λ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα από το ύψος του κτήματος Συγγρού μέχρι την Πανόρμου και η κάθοδος της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.

Προβλήματα στην Κατεχάκη στην ανηφόρα από Ηλιούπολη προς Καρέα και κατόπιν από το ύψος Περιφερειακής Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Παραλιακή από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ρεύμα προς Πειραιά αλλά και από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας. Δύσκολη και η Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης μέχρι τη Φιλολάου.

Καθυστερήσεις στην Π.Τσαλδάρη από και προς τον Ταύρο, στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων, στην Καποδιστρίου από την Κύμης μέχρι και την Λ.Κηφισίας και στη Λεωφόρο Αμφιθέας από το ύψος του Παλαιού Φαλήρου προς τη Λ.Συγγρού.

Χαμηλές ταχύτητες στην Βάρης-Κορωπίου και στα δύο ρεύματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ