Ελλαδα

Ακυρώνεται η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Λόγω διαγγέλματος Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ακυρώνεται η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό λόγω του διαγγέλματος του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ακυρώνεται η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό © ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ακυρώνεται η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό λόγω του διαγγέλματος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση στο Υπουργείο Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, λόγω του τηλεοπτικού μηνύματος που θα απευθύνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η σημερινή ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο Υπουργείο Υγείας δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω του μηνύματος του πρωθυπουργού» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνει στις 19:30 και ο πρωθυπουργός αναμένεται να στείλει συγκεκριμένα μηνύματα για μέτρα, εμβόλιο αλλά και τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Όπως αναφέρουν κύκλοι της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει μία αποτίμηση της πορείας του πανδημικού ιού, ενώ θα ανακοινώσει και έναν οδικό χάρτη ο οποίος θα ακολουθεί τις δραστηριότητες και την εορταστική περίοδο.

Ακόμα, εκτιμάται πως θα επιμείνει στην ανάγκη να διατηρηθούν ανοιχτές η κοινωνία και η οικονομία, επισημαίνοντας πως δεν θα πάμε σε νέο lockdown, αλλά η χώρα θα συνεχίσει να λειτουργεί με βάση τα μέτρα που είχε ήδη σε ισχύ.

Τέλος, θα επαναλάβει πως στη χώρα δεν θα ισχύσει το μοντέλο της Αυστρίας, όπου οι Αρχές έχουν επιβάλει ολικό lockdown στους πολίτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ