- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: 7ετής κάθειρξη σε 44χρονο για παιδική πορνογραφία
Κρίθηκε ένοχος και για ασέλγεια ανηλίκου
Επταετής κάθειρξη σε 44χρονο που κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια και πορνογραφία σε βάρος ανήλικης.
Σε 7επτή κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης 44χρονος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου και παιδική πορνογραφία.
Οι πράξεις, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τελέστηκαν το διάστημα 2013/14 στη Θεσσαλονίκη, όταν η παθούσα ήταν 14 ετών. Ο κατηγορούμενος γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του καθώς παίζανε μαζί τένις, ενώ συχνά αναλάμβανε να γυρίζει την παθούσα στο σπίτι της.
"Μου έλεγε πως αν μιλήσω θα χάσω πολλά, πως μόνο αυτός μπορεί να με προσέχει. Μου είπε να εκδίδομαι γιατί θα μπορώ να βγάλω χρήματα. Με επηρέασε αυτή η κατάσταση, κλείστηκα στον εαυτό μου και δεν το είπα ούτε στις φίλες μου", κατέθεσε το θύμα στο δικαστήριο, ενώ πρόσθεσε ότι την φωτογράφιζε γυμνή. Η ίδια αποκάλυψε όσα συνέβαιναν όταν οι γονείς της εντόπισαν μία απόδειξη από αγορά κινητού τηλεφώνου που ήταν στο όνομα του 44χρονου.
Απολογούμενος ο κατηγορούμενος είπε ότι όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της κοπέλας κι ότι δεν άσκησε ποτέ βία εναντίον της ούτε την απείλησε.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο με την αναγνώριση του ελαφρυντικού του σύννομου βίου και σε αυτές τις συνθήκες η ποινή των 18 ετών που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς "έπεσε" στα 7 χρόνια. Έχοντας συμπληρώσει το χρόνο κράτησης, με την ποινή αυτή, ο 44χρονος αποφυλακίζεται άμεσα, όπως ανέφερε η συνήγορός του.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.