Ελλαδα

Πυροβολισμοί στο Κορωπί: Πόλεμο συμμοριών καταγγέλλει ο δήμαρχος

«Όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται εδώ για να πάρει ναρκωτικά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αστυνομίας © EUROKINISSI

Πυροβολισμοί στο Κορωπί: Πόλεμο συμμοριών καταγγέλλει ο δήμαρχος - «Όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται εδώ για να πάρει ναρκωτικά».

Ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες ύστερα από το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε έξω από τα ΚΕΠ στο Κορωπί.

Ειδικότερα, ο κ. Κιούσης επεσήμανε πως «πρόκειται για περιστατικό μεταξύ αντιμαχόμενων ομάδων Αλβανών Ρομά για τον έλεγχο των ναρκωτικών».

Ακολούθως, εξήγησε πως «τα ΚΕΠ εξυπηρετούν το κοινό στο εξωτερικό τους και κατά τη διάρκεια της εξέτασης μίας περίπτωσης εμφανίστηκε το όχημα και ο επιβαίνων άνοιξε πυρ. Είναι ανταγωνισμός. Ποιος θα ελέγχει τα ναρκωτικά στην περιοχή». 

Στη συνέχεια, κατήγγειλε πως «καίνε ο ένας το σπίτι του άλλου, πυροβολούνται μεταξύ τους, όλο το Λεκανοπέδιο έρχεται εδώ για να πάρει ναρκωτικά. Φαντάζεστε τι συμβαίνει στην πόλη μας; Έντεκα χρόνια είμαι δήμαρχος και προειδοποιώ συνέχεια την αστυνομία για τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων».

Πυροβολισμοί έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί - Το χρονικό

«Συναγερμός» σήμανε στις Αστυνομικές αρχές το πρωί της Τρίτης 16 Νοεμβρίου όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνδρας, άνοιξε πυρ κατά ενός άλλου, έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί. Ο άνδρας φέρει τραύμα στο πόδι και διακομίζεται στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν ένα ασημί Opel το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο δράστης ο οποίος πυροβόλησε άλλο άτομο που επέβαινε σε λευκό όχημα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα καθώς με το που εμφανίστηκε ο άντρας, περίπου στις 11:00, έξω από τα ΚΕΠ τον προσέγγισε ένα αυτοκίνητο -ερευνάται αν εμπλέκεται και δεύτερο όχημα- και τον πυροβόλησαν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ