Ελλαδα

Σάκης Αρναούτογλου: Πότε έρχεται η «νεφική μάζα» (βίντεο)

Ποιες περιοχές θα επηρεάσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεφική μάζα αναμένεται την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Νεφική μάζα αναμένεται την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Για τη «νεφική μάζα» και τις περιοχές που θα επηρεάσει στην Ελλάδα την προσεχή Κυριακή μίλησε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου στην πρόγνωση καιρού.

Νεφική μάζα αναμένεται την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου. Όπως είπε, η νεφική μάζα θα επηρεάσει περιοχές της χώρας.

Μιλώντας για τον καιρό στο δελτίο της ΕΡΤ ο μετεωρολόγος τόνισε: «Μία νεφική μάζα από τη νοτιοδυτική Ελλάδα φαίνεται να κινείται από τα δυτικά-νοτιοδυτικά προς τα βόρεια-βορειοανατολικά». 

Και πρόσθεσε: «Αυτή η συννεφιά θα δώσει βροχές και ίσως και κάποιες τοπικές καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά στα περισσότερα δυτικά τμήματα».

Αναφερόμενος στη νεφική μάζα συμπλήρωσε ότι «δεν αποκλείεται να απλωθεί αυτή η βροχοφόρα συννεφιά και να φτάσουν κάποιες τοπικές βροχές στην Ανατολική Πελοπόννησο και την Ανατολική Στερεά και την Αττική», από το απόγευμα προς το βράδυ της Κυριακής.

Ο Σάκης Αρναούτογλου υπογράμμισε ότι «δεν θα σταματήσει αυτή η έλευση νεφώσεων από τη δυτική, νοτιοδυτική Ελλάδα» και πως «ο ήλιος θα κάνει την εμφάνισή του, αν και στις ορεινές περιοχές θα είναι λίγο πιο δύσκολο αυτό».

Δείτε το βίντεο όπου ο μετεωρολόγος αναφέρεται στη νεφική μάζα και τις περιοχές που θα επηρεάσει στην Ελλάδα την Κυριακή (14/11) (... από 10.28):

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 10/11/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ