Ελλαδα

Η κίνηση των οχημάτων σήμερα στους δρόμους της Αθήνας | 10.11

Πού εντοπίζονται δυσκολίες;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Αυτοκίνητα σε μποτιλιάρισμα © EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».

Mποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.  

Δύσκολη η Αττική Οδός στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το κόμβο της Λ. Δημοκρατίας μέχρι και το κόμβο Πεντέλης, αλλά και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι τη Νερατζιώτισσα και κατόπιν στην έξοδο Μεταμόρφωσης. 

Προβλήματα έχουμε και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου έως την Πανόρμου, στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και μετά από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Μικροδυσκολίες στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Νομισματοκοπείου έως και το Πεντάγωνο και την Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος Δάφνης

Αυξημένη είναι η κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως και το Τροκαντερό και κατόπιν από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως την Πλατεία Ιπποδαμείας και την 34ου Συντάγματος Πεζικού.

Μποτιλιάρισμα στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Δύσκολη η είσοδος της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μέχρι και την οδό Μαρκόνι, η άνοδος της Αρδηττού, η Φιλολάου αλλά και η Π. Τσαλδάρη στον Ταύρο. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ