- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρόγνωση καιρού: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα αναμένονται αύριο, Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021.
Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές από το απόγευμα αναμένονται την Τρίτη. Το σκηνικό του καιρού θα συμπληρώσουν ομίχλες έως το πρωί και προς το βράδυ, σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και άνεμοι έως 6 Μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στα πελάγη και κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά αναμένονται αύριο νεφώσεις, ενώ ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα σε Θράκη, Ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες και Βόρεια Κρήτη. Οι συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο βόρειο Ιόνιο θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες.
Ποια θα είναι η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα - Σε πόσα μποφόρ θα κινηθούν οι άνεμοι
Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 8 έως 22, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 9 έως 23, στη Στερεά από 8 έως 22, στην Πελοπόννησο από 10 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από 9 έως 21, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 24, στις Κυκλάδες από 9 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 25 και στην Κρήτη από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 και προς το βράδυ 4 έως 6 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ίδιας έντασης.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματισθούν ομίχλες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού αναμένονται όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες
Πιθανόν να γίνει σήμερα η εισαγγελική πρόταση για τη νομιμότητα της παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας
Παίρνουν τη σκυτάλη αύριο τα ΓΕΛ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.