Ελλαδα

Mad Clip: Οι τοξικολογικές εξετάσεις για το αλκοόλ στο αίμα του

Τι έδειξαν - Πόσο είχε πιει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τράπερ Mad Clip είχε πιει το βράδυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Ο τράπερ Mad Clip είχε πιει το βράδυ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις © NDP Agency

O Mad Clip είχε καταναλώσει αλκοόλ όταν σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο Mad Clip είχε καταναλώσει αλκοόλ, όταν συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη που του στέρησε τη ζωή. Αυτό προκύπτει από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Ο γνωστός ράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip, που παρουσίασε το Mega, το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του γνωστού τράπερ τη νύχτα που έχασε τη ζωή του, ήταν 0,9% με όριο το 0,5%.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτά, ο Mad Clip φέρεται να είχε πιει περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν καλεσμένος. Παράλληλα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είχε λάβει οποιαδήποτε άλλη ουσία. Υπενθυμίζεται ότι πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο τελευταίο «αντίο» στον γνωστό ράπερ, με την κηδεία να τελείται στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ