Ελλαδα

Το σκίτσο του Αρκά για την 28η Οκτωβρίου 1940

Το μήνυμα του σκιτσογράφου για την επέτειο από το ΟΧΙ στους Ιταλούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αρκάς έφτιαξε σκίτσο για την 28η Οκτωβρίου 2021, με την «Πέμπτη» και τον «Οκτώβριο» σε πρώτο πλάνο με την ελληνική σημαία
Ο Αρκάς έφτιαξε σκίτσο για την 28η Οκτωβρίου 2021, με την «Πέμπτη» και τον «Οκτώβριο» σε πρώτο πλάνο με την ελληνική σημαία © Arkas - The Original Page/Facebook

Ο Αρκάς δημοσιεύει σκίτσο για την 28η Οκτωβρίου 1940, με τον «Οκτώβριο» να κρατά την ελληνική σημαία και την «Πέμπτη» να φωνάζει «Ζήτω».

Ο Αρκάς δημιουργεί σκίτσο για την 28η Οκτωβρίου 1940. Το σκίτσο του Αρκά για την εθνική επέτειο από το ιστορικό ΟΧΙ στους Ιταλούς το 1940 δημοσιεύτηκε στο Facebook.

Σε αυτό ο Αρκάς παρουσιάζει τον μήνα «Οκτώβριο» να κουνά μια μεγάλη ελληνική σημαία. Δίπλα του βρίσκεται η ημέρα «Πέμπτη», η οποία κρατά μια μικρότερη γαλανόλευκη, φωνάζοντας «Ζήτω».

Ο Αρκάς, στο σκίτσο του για την 28η Οκτωβρίου 1940, δεν χάνει την ευκαιρία να πει και μια «Καλημέρα» σε όσους επισκέπτονται την επίσημη σελίδα του στο Facebook. Υπενθυμίζεται ότι ο σκιτσογράφος είχε καλωσορίσει τον Οκτώβριο με απολαυστικό σκίτσο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ