- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ΕΟΦ προειδοποιεί: Απαγορεύεται συμπλήρωμα διατροφής
Ποια ουσία ταυτοποιήθηκε στον έλεγχο - Τι αναφέρει η ανακοίνωση
Σε συμπλήρωμα διατροφής αναφέρεται ο ΕΟΦ, γνωστοποιώντας ότι προχωρεί σε απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος.
Ανακοίνωση για συμπλήρωμα διατροφής εξέδωσε ο ΕΟΦ, με την οποία γνωστοποιεί την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος. Πρόκειται για το συμπλήρωμα διατροφής MenForce X.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ταυτοποιήθηκε η παρουσία TADALAFIL, που αποτελεί φαρμακευτική δραστική ουσία χωρίς το προϊόν να διαθέτει άδεια φαρμακευτικού προϊόντος από τον ΕΟΦ.
Το προϊόν κυκλοφορεί ως συμπλήρωμα διατροφής γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ και η παραπάνω περιεχόμενη ουσία δεν αναγράφεται στην επισήμανσή του. Η εν λόγω απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά, καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το συμπλήρωμα διατροφής.
Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 ο ΕΟΦ είχε γνωστοποιήσει ότι ανακαλούνται δύο συμπληρώματα διατροφής από την αγορά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς
Μέχρι πότε θα διατηρηθεί η αστάθεια
Επί τόπου ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
Έφτασαν λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αν η Πολιτεία θέλει πραγματικά να κρατήσει ζωντανές τις ακριτικές περιοχές, ας εξετάσει τη δημογραφική πολιτική και την ανάπτυξη των υποδομών
Η καθιέρωση της πρόσβασης σε αξιόπιστους μηχανισμούς εναλλακτικής επίλυσης διαφορών βοηθά τους καταναλωτές να διαφυλάττουν αποτελεσματικά τα δικαιώματά τους
Πότε θα φτιάξει ξανά ο καιρός
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι υπόλοιποι 9 κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι
Δείτε τις εκτιμήσεις ανά επιστημονικό πεδίο
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Η πιθανότερη εκδοχή
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας
Ολοκληρώθηκαν χθες οι εξετάσεις για τα ΓΕΛ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.