Ελλαδα

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ – Έκλεισε προσωρινά η Πατησίων

Προηγήθηκαν επεισόδια με χημικά στα Εξάρχεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ – Κλειστή η Πατησίων
Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ – Κλειστή η Πατησίων ©Τwitter

Νέα επεισόδια ξέσπασαν έξω από την ΑΣΟΕΕ με αποτέλεσμα να είναι κλειστή για αρκετή ώρα η οδός Πατησίων.

Νέα επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγο έξω από την ΑΣΟΕΕ με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η οδός Πατησίων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα με κάδους σε συνέχεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα το μεσημέρι στα Εξάρχεια.  Η Τροχαία έκλεισε την Πατησίων από την οδό Κοδριγκτώνος έως τη λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα. 

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ

«Την 15.30 ώρα σήμερα (Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021), ομάδα 20-30 ατόμων τοποθέτησαν στην οδό Πατησίων (ρεύμα κυκλοφορίας προς Πατήσια), έμπροσθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάδους, ζαρντινιέρες, καρέκλες, ξύλα και άλλα αντικείμενα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και το ειδικό όχημα ρίψης νερού. Η ομάδα των ατόμων τους επιτέθηκε με ρίψη πετρών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις με κίνηση απώθησε την ομάδα των ατόμων, η οποία εισήλθε εντός του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Από το οδόστρωμα μετακινήθηκαν τα αντικείμενα και την 16.00 ώρα αποδόθηκε με ασφάλεια η οδός Πατησίων στην κυκλοφορία των οχημάτων»

Χημικά και προσαγωγές στην Σόλωνος

Μικρής έντασης επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, στη διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών.

Ειδικότερα, στην οδό Σόλωνος, στη συμβολή με την Ζ. Πηγής, υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ με τους περίπου 150 αντιεξουσιαστές που συμμετείχαν στην πορεία κατά της υποχρεωτικής λήψης DNA.

Χημικά και προσαγωγές στην Σόλωνος 26.10.2021
Χημικά και προσαγωγές στην Σόλωνος ©Εurokinissi

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με πυροσβεστήρες κατά αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χρήση χημικών. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έξι προσαγωγές. Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ