Ελλαδα

DPort Services: Δωρεάν Μαστογραφία στις συζύγους των εργαζομένων

Γιατί μια στιγμή πρόληψης αξίζει όσο χίλιες θεραπείες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η DPort Services προσφέρει δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και Διάγνωση στις συζύγους των εργαζομένων της
Η DPort Services προσφέρει δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και Διάγνωση στις συζύγους των εργαζομένων της © Anna Tarazevich/Pexels

Η DPort Services προσφέρει δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και Διάγνωση στις συζύγους των εργαζομένων.

Η DPort Services προσφέρει δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και Διάγνωση στις συζύγους των εργαζομένων της γιατί μια στιγμή πρόληψης αξίζει όσο χίλιες θεραπείες.

Η εταιρεία DPort Services υποστηρίζει τη λειτουργία και τη διαχείριση του εμπορικού λιμανιού του Πειραιά και βρίσκεται κοντά στους εργαζομένους της και το αποδεικνύει έμπρακτα.

Στην ανανοίνωσή της, η DPort Services αναφέρει:

«Πάντα με επίκεντρο τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, η DPort Services προχωρά σε μία ακόμη πρωτοβουλία - προσφορά  για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Σε συνδυασμό με τις Παγκόσμιες Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η DPort Services σε συνεργασία με το Metropolitan Hospital, προσφέρει μία ΔΩΡΕΑΝ Ψηφιακή Μαστογραφία και Διάγνωση από Ειδικό Ιατρό  Μαστολόγο, στις συζύγους των εργαζομένων, στις Προβλήτες ΙΙ & ΙΙΙ. 

Όλη η διαδικασία παρέχεται οργανωμένα μέσα από την εφαρμογή του DPort Intranet, από τις αρχές Νοεμβρίου και σε βάθος χρόνου 10 μηνών».

Ποια είναι η DPort Services

Η DPort Services είναι η Ελληνική εταιρεία που έχει αναλάβει την υποστήριξη της λειτουργίας και της διαχείρισης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στο Λιμάνι του Πειραιά για λογαριασμό της ΣΕΠ Α.Ε. (θυγατρικής της COSCO Shipping Ports Limited) από το 2010. 

Η DPort Services παρέχει ένα συνολικό φάσμα Λιμενικών Υπηρεσιών που απαιτούνται για τη λειτουργία του σύγχρονου τερματικού σταθμού στο Λιμάνι, με στόχο την καθιέρωσή του σε πρωταγωνιστή στο δίκτυο της ναυτιλιακής κοινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ