Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Αρνητής μήνυσε κομμωτήριο και ζητά 10.000 ευρώ

Απαιτούσε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη εργαζόμενη χωρίς μάσκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κομμωτήριο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Αρνητής του εμβολίου στη Θεσσαλονίκη υπέβαλε μήνυση σε ιδιοκτήτρια, επειδή δεν τον κούρεψαν
Κομμωτήριο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Αρνητής του εμβολίου στη Θεσσαλονίκη υπέβαλε μήνυση σε ιδιοκτήτρια, επειδή δεν τον κούρεψαν © Pixabay

Στη Θεσσαλονίκη ένας αρνητής του εμβολίου έκανε μήνυση σε κομμωτήριο, επειδή ζήτησε να τον κουρέψει ανεμβολίαστη κομμώτρια και το αίτημά του δεν έγινε δεκτό.

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν σε κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη. Υποψήφιος πελάτης, ο οποίος ήταν αρνητής του κορωνοϊού, ζήτησε να τον κουρέψει κομμώτρια, η οποία δεν θα έχει κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19 και δεν θα φορά μάσκα

Η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει. Τότε ο ανεμβολίαστος άνδρας άρχισε να απειλεί ότι θα καλέσει την Αστυνομία.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, υπέβαλε μήνυση και αγωγή, ζητώντας το ποσό των 10.000 ευρώ ως αποζημίωση. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στην αγωγή του αναφέρει ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

Υπενθυμίζεται ότι από τα 3.279 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, τα 523 εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη. Η είδηση με τον ανεμβολίαστο άνδρα που πήγε σε κομμωτήριο για να κουρευτεί από κομμώτρια που δεν είχε κάνει το εμβόλιο γίνεται γνωστή, ενώ ένας 45χρονος καθηγητής - αρνητής πέθανε από κορωνοϊό στις Σέρρες, έχοντας υπογράψει νωρίτερα ότι δεν θέλει να διασωληνωθεί.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ