Ελλαδα

«Μπάλλος»-Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε δρόμος και έπεσε μέσα λεωφορείο

Δείτε βίντεο από το συμβάν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δρόμος στη Θεσσαλονίκη υποχώρησε και πήρε μέσα το μπροστινό μέρος λεωφορείου
Δρόμος στη Θεσσαλονίκη υποχώρησε και πήρε μέσα το μπροστινό μέρος λεωφορείου © VORIA.GR

«Μπάλλος»: Υποχώρησε τμήμα οδοστρώματος επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια το μπροστινό μέρος του οχήματος να πέσει μέσα σε γούβα.

Ένα κομμάτι δρόμου στη Θεσσαλονίκη υποχώρησε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα το μπροστινό μέρος λεωφορείου.

Συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά, όταν το λεωφορείο, που είναι μισθωμένο από εταιρεία για τη μετακίνηση των υπαλλήλων της, σταμάτησε για να παραλάβει δύο άτομα, όταν υποχώρησε ο δρόμος.

Ο οδηγός μίλησε στην κρατική τηλεόραση και επεσήμανε πως όλοι οι επιβαίνοντες σοκαρίστηκαν, αλλά είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Σημειώνεται πως ήταν συνολικά 13 οι επιβαίνοντες.

Να σημειωθεί πως αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως ο δρόμος είχε υποχωρήσει και στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως η τρύπα είναι βάθους πέντε μέτρων. Ακόμα, πρόσθεσε ότι «εάν το λεωφορείο ήταν λίγο πιο μπροστά θα είχε πέσει ολόκληρο μέσα στην τρύπα, η οποία πια έχει γεμίσει με νερά, λόγω της βροχόπτωσης».

Τέλος, ο ίδιος ενημέρωσε πως «γίνονταν έργα στο σημείο πριν από λίγο διάστημα και κατήγγειλε πως έγιναν μπαλώματα».

Λεωφορείο βούλιαξε στην Εθνικής Αντιστάσεως

ΠΡΟΣΦΑΤΑ