Ελλαδα

Έφη Κακαράντζουλα: Πήρα την ιδέα για το βιτριόλι από εκπομπή

Πώς το προμηθεύτηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Έφη Κακαράντζουλα την ώρα που φτάνει στο Δικαστήριο για την απολογία της
Η Έφη Κακαράντζουλα την ώρα που φτάνει στο Δικαστήριο για την απολογία της © Eurokinissi

Έφη Κακαράντζουλα: Ξεκίνησε την απολογία της η 37χρονη κατηγορούμενη - Τι είπε για το βιτριόλι και τον τρόπο που το προμηθεύτηκε.

Η Έφη Κακαράντζουλα αποκάλυψε στην απολογία της πως πήρε την ιδέα για το βιτριόλι από τηλεοπτική εκπομπή ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο το προμηθεύτηκε.

«Μετά από κάποια εκπομπή που είδα στην τηλεόραση για επίθεση με βιτριόλι ως μέσο εκδίκησης μεταξύ γυναικών μου καρφώθηκε η ιδέα. Δεν σκέφτηκα ότι θα πεθάνει. Από τα ακούσματα που είχα δεν προτεινόταν σαν φονικό όπλο, μόνο ως μέσο εκδίκησης. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να καταπιεί. Δεν είμαι δολοφόνος ουδέποτε σκέφτηκα. Ήμουν υπάκουη στους νόμους και είχα ήρεμη ζωή», τόνισε αρχικά η κατηγορούμενη και πρόσθεσε για τον τρόπο που προμηθεύτηκε το βιτριόλι:

Η Έφη Κακαράντζουλα την ώρα που φτάνει στο Δικαστήριο για την απολογία της
Η Έφη Κακαράντζουλα την ώρα που φτάνει στο Δικαστήριο για την απολογία της © Eurokinissi

«Είχα καταλάβει ότι ήταν δύσκολο. Βρήκα έναν πακιστανικής καταγωγής άνδρα έξω από ένα μαγαζί και μου είπε ότι θα το βρει. Σε τρεις μέρες δώσαμε ραντεβού και μου το έφερε. Τον ρώτησα αν μπορούσε να μου βρει κάποιον να μου κάνει μια δουλειά, χωρίς να του πω λεπτομέρειες και θα πληρωθεί. Μου έδωσε το τηλέφωνο του Πακιστανού αλλά δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω. Όταν πήρα το υγρό το μετάγγισα σε ένα μεταλλικό ποτήρι, όχι ένα λίτρο, γιατί θα χρειαζόμουν τεράστιο δοχείο και θα το έβλεπε η Ιωάννα. Ήταν 300 με 500 ml με καπάκι μπλε. Το οξύ το προμηθεύτηκα το Φεβρουαρίο του 2020. Πήγα σε ένα κατάστημα βρήκα ένα Πακιστανό απ' έξω, μου παρέδωσε ένα βαρύ μπουκάλι μου ζήτησε 18 ευρώ και έδωσα 40. Ήταν ένα μπουκάλι λευκό, σκληρό πλαστικό με μπλε καπάκι».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ