- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άτομα με αναπηρία - Νέα ψηφιακή πλατφόρμα: Σήμερα η παρουσίαση
Σχεδιασμένη πάνω σε σύγχρονα πρότυπα
Νέα ψηφιακή πλατφόρμα για τα άτομα με αναπηρία: Σήμερα η παρουσίασή της από τον Σπύρο Πρωτοψάλτη.
Τη νέα, ειδικά διαμορφωμένη, για να είναι πλήρως προσβάσιμη και άκρως φιλική στη χρήση της από άτομα με αναπηρία, ψηφιακή πλατφόρμα prosvasis.oaed.gr, θα παρουσιάσει σήμερα, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, στις 13:30, στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών του ΟΑΕΔ (Λεωφ. Γαλατσίου 19), ο διοικητής του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κ. Χατζηδάκης, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δ. Μιχαηλίδου, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γ. Σταμάτης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Σ. Κυμπουρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Με 'Αλλα Μάτια» και τακτικός εκπρόσωπος της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης στην Ελλάδα, Ε. Αυγουλάς.
Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη για τα ΑμεΑ ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΑΕΔ είναι η πρώτη στην Ελλάδα που σχεδιάστηκε με βάση το πλέον σύγχρονο πρότυπο προσβασιμότητας (WCAG 2.1 AAA) και υλοποιήθηκε, σύμφωνα με τους πιο πρόσφατους αναγνωρισμένους διεθνώς κανόνες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.