Ελλαδα

Επίθεση με βιτριόλι: Κατέθεσε ο 40χρονος άνδρας

«Την Ιωάννα δεν την έχω δει ποτέ από κοντά»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επίθεση με βιτριόλι: Κατέθεσε ο 40χρονος
Δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με καυστικό υγρό από 37χρονη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου © EUROKINNISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Επίθεση με βιτριόλι - Κατέθεσε ο 40χρονος άνδρας: «Με την κατηγορούμενη είχαμε ερωτικά περιστασιακή σχέση».

Κατέθεσε ο 40χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται να είχε γίνει εμμονή στην κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα, και ήταν o λόγος που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο μάρτυρας έκανε λόγο για μία χαλαρή φιλική σχέση με την κατηγορούμενη: «Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε ερωτική περιστασιακά. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη, ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά», ανέφερε ο 40χρονος, επιμένοντας ότι γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα.

40χρονος: «Την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν την έχω δει ποτέ από κοντά»

Σε ό,τι αφορά την Ιωάννα ο 40χρονος κατέθεσε: «Την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από 4 χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας κάλεσε σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση την Ιωάννα με τον μάρτυρα και εκείνη επιβεβαίωσε πως είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται: «Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Θυμάμαι ότι επανερχόταν στη συνομιλία μας, αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Εφη και θεωρώ ότι ο ιδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα».

Ο 40χρονος πάντως ανέφερε ότι δεν θυμάται τον εαυτό του να επανέρχεται στη συζήτηση.

Σημειώνεται ότι για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο μάρτυρας ξεκαθάρισε ότι το άκουσε πηγαίνοντας στη δουλειά του.

«Για την επίθεση σε βάρος της παθούσας την άκουσα πηγαίνοντας στη δουλειά και μάλιστα το σχολιάσαμε με ένα συνάδελφο. Ήταν σοκαριστικό και πρωτόγνωρο και μας θύμισε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας που περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πήγε ποτέ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι κάποιος από τον περίγυρο μου».

Οι ερωτήσεις της έδρας στον 40χρονο μάρτυρα

  • Εισαγγελέας: Το 2018 βρίσκεστε σε ελεύθερη ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη; Την Παλιοσπύρου την γνωρίζετε;
  • Μάρτυρας: Όχι.
  • Εισαγγελέας: Περιγράψτε πώς έγινε το αίτημα φιλίας στην Ιωάννα...
  • Μάρτυρας: Γράφει ονοματεπώνυμο και αριθμό κοινών φίλων.
  • Εισαγγελέας: Γιατί κάνατε στο συγκεκριμένο πρόσωπο αίτημα; Ποιος ήταν ο λόγος;
  • Μάρτυρας: Δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος.
  • Εισαγγελέας: Μετά την αποδοχή μεσολάβησαν μεταξύ σας συνομιλίες;
  • Μάρτυρας: Ναι, απλές συνομιλίες σχετικά με κάποιον συνεπώνυμό μου.
  • Εισαγγελέας: Το επόμενο διάστημα ήσασταν φίλοι ή σας είχε διαγράψει;
  • Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω. Δε βγαίνει κάποια ειδοποίηση. Πρέπει να μπω εγώ στη σελίδα της για να δω αν με έχει διαγράψει κάποιος. Σχετικά με τη διαγραφή μου από τους φίλους της, μου είπε ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για μένα. Της εξήγησα ότι δεν είμαι σε σχέση, μετά εκείνη μου είπε για κάποιον συνεπώνυμό μου και θεώρησα ότι κάπου εκεί έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα.

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: Ανέβηκαν οι τόνοι: «Εδώ δεν είναι τηλεόραση», είπε ο πρόεδρος

Σημειώνεται ότι κάποιες από τις ερωτήσεις των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής προς τον 40χρονο προκάλεσαν την έντονη παρέμβαση του προέδρου της έδρας. 

Οι συνήγοροι της Ιωάννας υπέβαλλαν αρκετές ερωτήσεις στον μάρτυρα, σχετικά με τις ερωτικές επαφές του. Ο μάρτυρας ρωτήθηκε και για πιο ιδιωτικά θέματα σχετικά με τη σχέση του με την κατηγορούμενη, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο πρόεδρος ανακαλώντας στην τάξη τον συνήγορο που υπέβαλε αυτές τις ερωτήσεις. Ο πρόεδρος ζήτησε να εξετάζει και όχι να επιτίθεται στον μάρτυρα.

«Κύριοι συνήγοροι, εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης», ανέφερε κάποια στιγμή ο πρόεδρος.

Οι τόνοι ανέβηκαν και λίγο αργότερα όταν η Πολιτική Αγωγή ζήτησε την κατ' αντιπαράσταση εξέταση του μάρτυρα με την κατηγορούμενη. Ο εισαγγελέας αφού ανέφερε πως δεν προβλέπεται, σχολίασε πως το δικαστήριο διατηρεί ένα επίπεδο και συνέχισε:

«Δεν είναι ανάγκη να υπεισερχόμαστε σε προσωπικές λεπτομέρειες. Καλώ όλους να μη διευρύνουν το κατηγορητήριο με θέματα που δεν μας αφορούν».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.