Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Νήπιο βρέθηκε εκτός σχολείου μόνο του σε δρόμο

Συνελήφθη η νηπιαγωγός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγόρι σε νηπιαγωγείο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Νήπιο στη Θεσσαλονίκη βγήκε εκτός σχολείου χωρίς να γίνει αντιληπτό από τη νηπιαγωγό
Αγόρι σε νηπιαγωγείο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Νήπιο στη Θεσσαλονίκη βγήκε εκτός σχολείου χωρίς να γίνει αντιληπτό από τη νηπιαγωγό © Pixabay

Ένα νήπιο στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε εκτός σχολείου να είναι μόνο του σε δρόμο, με τη νηπιαγωγό να συλλαμβάνεται.

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη με νήπιο σε σχολείο. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το νήπιο βρέθηκε μόνο του εκτός σχολείου σε δρόμο της πόλης. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο 24ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου την περασμένη Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 το μεσημέρι.

Το νήπιο βγήκε από το σχολείο, περνώντας από ανασφάλιστη πόρτα του νηπιαγωγείου. Η περιπέτεια του παιδιού έλαβε τέλος, όταν εντοπίστηκε από περαστικό. Ο 4χρονος παραδόθηκε στη μητέρα του και στο σχολείο κλήθηκε η Αστυνομία.

Νήπιο βρέθηκε μόνο του στον δρόμο - Η αστυνομία συνέλαβε τη νηπιαγωγό στη Θεσσαλονίκη

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 55χρονης νηπιαγωγού, η οποία εργάζεται στο 24ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.

Η υπόθεση με το νήπιο που ξέφυγε της προσοχής της νηπιαγωγού και βρέθηκε εκτός του σχολείου έχει προκαλέσει αίσθηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ