- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κυπαρισσία: Παραδόθηκε και έρχεται στην Ελλάδα ο 39χρονος
«Έφυγα στη Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθενείας της μητέρας μου», είχε πει μέσω δικηγόρου ο Ρουμάνος
Κυπαρισσία: Παραδόθηκε και έρχεται στην Ελλάδα ο 39χρονος πρώην σύντροφος της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη.
Παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές του Αϊντχόφεν της Ολλανδίας ο 39ρονος Ρουμάνος που θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της συντρόφου του στην Κυπαρισσία. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα, ο 39χρονος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής, 17 Σεπτεμβρίου.
Όπως ανέφερε στον Alpha, στην εκπομπή «TLIVE», ο συνήγορος του Ρουμάνου, Βασίλης Νουλέζας, ο 39χρονος παραδόθηκε στις αρχές στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν στην Ολλανδία.
Εις βάρος του 39χρονου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος της 42χρονης, Μόνικα Γκιους, που βρέθηκε τσιμεντωμένη στο σπίτι όπου διέμεναν στην Κυπαρισσία.
«Έφυγα στη Ρουμανία λόγω της σοβαρής ασθενείας της μητέρας μου. Θα απολογηθώ για την κατηγορία που άδικα μου αποδίδεται και θα αποδείξω την αθωότητα μου. Θα απαντήσω για όλα στην Δικαιοσύνη. Θα αποδείξω την αθωότητα μου. Ότι δεν είμαι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος αυτού. Δεν θα έφτανα ποτέ στο σημείο να σκοτώσω.
»Για την εξαφάνιση και θάνατο της πρώην συντρόφου μου έμαθα από την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη. Δεν μπορώ ακόμη να το συνειδητοποιήσω. Λυπήθηκα πολύ είμαι συγκλονισμένος», είχε πει μέσω του δικηγόρου του ο Ρουμάνος.
Κυπαρισσία: «Ήταν βίαιος» - Τι λέει γιος της 42χρονης
O γιος της 42χρονης Μόνικα Γκιους, που βρέθηκε «τσιμεντωμένη» σε αυλή του σπιτιού όπου διέμενε με τον 39χρονο σύντροφό της στην Κυπαρισσία, μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για την κακοποιητική συμπεριφορά του υπόπτου για το έγκλημα.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Star, έκανε γνωστό ότι η μητέρα του είχε προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να δουλέψει, ενώ ο σύντροφός της σπαταλούσε τα χρήματα που έβγαζε, πίνοντας αλκοόλ. «Προσπάθησα τον τελευταίο 1,5 χρόνο περίπου να έχω επαφές με τη μητέρα μου, αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν. Η μητέρα μου δεν είχε κινητό τηλέφωνο, δεν την άφηνε. Την κακοποιούσε, ό,τι κέρδιζε από τη δουλειά του που έκανε το ξόδευε σε αλκοόλ και επειδή η μητέρα μου είχε μερικά προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να δουλέψει και λόγο αυτού την κακοποιούσε. Ήταν ένας άνθρωπος εκεί στην Κυπαρισσία, που πήγαινε σε αυτόν η μητέρα μου για να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα μου για να μιλήσει με τα παιδιά. Είχε μόνο αυτός κινητό τηλέφωνο και όσο και να τον παίρναμε δεν το σήκωνε ή όταν το σήκωνε την άφηνε ξέρω εγώ 2 λεπτά και αυτό ήτανε», είπε ο γιος της 42χρονης.
Ο νεαρός είπε ότι είχε γνωρίσει τον σύντροφό της μητέρας του και είχε δει το πόσο βίαιος άνθρωπος είναι. «Ναι, εγώ πιστεύω ότι αυτός είναι, ναι ήταν ικανός να τη σκοτώσει, γιατί εγώ πριν φύγω από την Ελλάδα, τον είχα συναντήσει προσωπικά και τον ήξερα και ήξερα ότι είναι ένας βίαιος άνθρωπος. Πριν 1,5 χρόνο ο αδερφός μου ο μεσαίος, 16χρονών, είχε μείνει στην Κυπαρισσία για τις διακοπές του. Μια μέρα πριν φύγει την είχε συναντήσει και της πρότεινε να πάνε μαζί στην Αθήνα. Πιστεύω ότι άμα είχε κάνει αυτή την επιλογή δεν θα είχαν φτάσει τα πράγματα μέχρι εδώ».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απάντηση για την εκδήλωση στη Νέα Παραλία
Το σύνολο των επίγειων δυνάμεων θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο σημείο
Στο βορειοανατολικό μέτωπο το βάρος των δυνάμεων
Διαδραστική παρουσία του ιδρύματος με τεχνολογία, καινοτομία και παράλληλες εκδηλώσεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η φωτιά καίει από το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, πυκνά δάση πεύκης και ρόμπολου μέσα σε ζώνη του δικτύου Natura 2000
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.