Ελλαδα

Πατέρας Mad Clip:Απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας στο αμάξι

Η εκδοχή του για το τροχαίο δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mad Clip
Mad Clip © NDP

Ο πατέρας του Mad Clip αποκάλυψε ότι ο γνωστός ράπερ απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας στο αυτοκίνητό του.

Για την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και το τι μπορεί να προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο του γνωστού ράπερ, Mad Clip, μίλησε ο πατέρας του στον Alpha. «Ο γιός μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε και σε αγώνες στην Κύπρο και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα, όπως την είχε και ο πατέρας του εγώ δηλαδή», είπε αρχικά και συνέχισε: 

«Από εκεί και πέρα, επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιός μου, το οδηγείς με τα χέρια, αυτό έκανε ο γιός μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε να φύγει ποτέ σε στροφή αν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει ο ένας τροχός φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει».

Ο πατέρας του Mad Clip εξήγησε: «Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ο γιός μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε και μαζί πολλές φορές. Ήθελε να μου δείξει το αυτοκίνητο το παλικάρι μου κι εγώ του έλεγα 'αγόρι μου μην οδηγάς έτσι, δεν είναι καλό, πήγαινε σε μια πίστα'. Ήταν το χόμπι του, ήθελε να ξεφεύγει. Δεν είναι καλό παράδειγμα αυτό για τη νεολαία και για τον κόσμο. Του έλεγα 'αγόρι μου πρόσεχε, είδες τι έγινε με τον Παντελίδη.

»Του το έφερνα ως παράδειγμα για να προσέχει. Επίσης, στο συγκεκριμένο μέρος 9 στις 10 φορές ποτίζεται το γκαζόν, ο δρόμος σίγουρα γλιστρούσε πολύ πριν, όχι εκεί που έστριψε, άρα είναι πιθανό να είχε πάρει νερό ο τροχός» κατέληξε ο πατέρας του άτυχου τραγουδιστή.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ