- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Σε αναστολή 92 στο νοσοκομείο Ξάνθης
Πρόκειται για το 14% των εργαζομένων του νοσοκομείου
Κορωνοϊός: Σε αναστολή 92 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στο νοσοκομείο Ξάνθης.
Σε αναστολή οδηγήθηκαν 92 εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους στον χώρο της Υγείας, κατ’ εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς.
Πρόκειται για το 14% των εργαζομένων του ΓΝΞ το οποίο μεταφράζεται σε 5 γιατρούς, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό. Η απομάκρυνση των εν λόγω εργαζομένων έρχεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το Νοσοκομείο που αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υποστελέχωσης.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση υπό τη μορφή στάσης εργασίας έξω από το Νοσοκομείο, με τους υγειονομικούς να αντιδρούν στο μέτρο της υποχρεωτικότητας και να εκφράζουν τους έντονους προβληματισμούς τους για την επόμενη ημέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, μετά και την απομάκρυνση όσων εργαζόμενων δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.
Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου άλλωστε τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού, εκφράζοντας ωστόσο την έντονη δυσφορία του για τον υποχρεωτικό χαρακτήρα του μέτρου και τις επιπτώσεις του στο σύστημα Δημόσιας Υγείας της Ξάνθης.
Πηγή: xanthinea.gr
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.