Ελλαδα

Πτώμα στην Κυπαρισσία: Αναζητείται ο σύντροφος της 42χρονης

Πώς οι ιδιοκτήτες του σπιτιού βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μακάβριο εύρημα σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία
Μακάβριο εύρημα σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία © gargalianoionline.gr

Κυπαρισσία: Πτώμα εντοπίστηκε κάτω από τσιμέντο αυλής - Εξετάζεται αν ανήκει σε 42χρονη αγνοούμενη - Οι αρχές αναζητούν τον 39χρονο σύντροφό της στη Ρουμανία.

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι αρχές στην Κυπαρισσία το πρωί της Τετάρτης (1/9) όταν εντόπισαν ανθρώπινα οστά κάτω από τσιμέντο σε αυλή σπιτιού, όπου διέμενε μία 42χρονη γυναίκα, η οποία αγνοείται ήδη από τον Φεβρουάριο, όσο και ο σύντροφός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στη Ρουμανία, από όπου και κατάγεται. 

Εικάζεται ότι τα οστά ανήκουν στην 42χρονη γυναίκα, με τις αρχές να αναζητούν πλέον τον 39χρονο σύντροφό της, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις που θα διαλευκάνουν την υπόθεση εντοπισμού του «τσιμεντωμένου» πτώματος. 

«Θρίλερ» με το πτώμα στην Κυπαρισσία: Η εξέταση DNA θα αποκαλύψει την ταυτότητα

Κυπαρισσία: Πώς αποκαλύφθηκε το πτώμα κάτω από το τσιμέντο

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, αφορμή για την έρευνα και τον εντοπισμό του πτώματος κάτω από τσιμέντο της αυλής, στάθηκε η επιστροφή των ιδιοκτητών του σπιτιού από την Αθήνα. Οι ιδιοκτήτες αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε ένα σημείο στην αυλή που το τσιμέντο έμοιαζε πιο πρόσφατο, ειδοποιώντας τους αστυνομικούς. Κάλεσαν συνεργείο και το πρωί της Τετάρτης 1η Σεπτεμβρίου άρχισαν να σκάβουν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο μακάβριο εύρημα της σορού. Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών.Η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία για την νεκροψία που θα ακολουθήσει.

Τα ίχνη της αγνοούμενης Μόνικας Γκιους χάθηκαν τον Φεβρουάριο του 2021 και η εξαφάνισή της δηλώθηκε στο Α.Τ. Δράμας περί τα τέλη Μαΐου 2021 από εξαδέλφη της, η οποία την αναζητούσε και σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή. 

«Με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της, που ζει στην Ιταλία για να με ενημερώσει πως έχει εξαφανιστεί από το Φεβρουάριο. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έμενε στην Κυπαρισσία. Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και δεν ήθελε να ανακατευτεί γιατί φοβόντουσαν. Η ζωή της δεν ήταν εύκολη, την κακοποιούσε ο σύζυγός της και αναγκάστηκε να τον χωρίσει. Στην πορεία σύναψε σχέση με κάποιον συμπατριώτη της, όπου κι εκείνος της φερόταν βίαια. Πιστεύω πως η Μόνικα δε ζει. Ας μιλήσουν όσοι ξέρουν, τι φοβούνται;», είχε δηλώσει στην εκπομπή αναζητήσεων η ξαδέλφη της Μόνικας.

«ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ»

Η εξέταση DNA θα δείξει αν τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν κάτω από το τσιμέντο της αυλής ανήκουν στη 42χρονη μητέρα. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ