Ελλαδα

Ερέτρια: Νεκρός διοικητής Αστυνομικού Τμήματος - Ίχνη από σφαίρες

Θρίλερ στην Εύβοια - Σε εξέλιξη οι έρευνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε νεκρός ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος στην Ερέτρια
Περιπολικό της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Μέσα σε αυτοκίνητο βρέθηκε νεκρός ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος στην Ερέτρια © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Νεκρός στην Ερέτρια εντοπίστηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας ίχνη από σφαίρες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Ερέτρια για την υπόθεση με τον διοικητή Αστυνομικού Τμήματος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, έχοντας ίχνη από σφαίρες.

Ο αστυνομικός στην Εύβοια εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε να δώσει σημεία ζωής αρκέτες ώρες.

Το πτώμα του βρέθηκε την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 το βράδυ, λίγο μετά τις 21.00. Το σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της Αστυνομίας. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Εύβοια έχει ξεκινήσει τη συλλογή στοιχείων για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σε δημοσίευμά του το tvstar αναφέρει ότι ο αστυνομικός ήταν ηλικίας 30 ετών. Τον διοικητή εντόπισε, σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σταθμευμένο σε πάρκο το αυτοκίνητο με τον νεκρό διοικητή στην Ερέτρια - Τι εξετάζει η Αστυνομία 

Πληροφορίες που επικαλείται το eviathema.gr, αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο εντοπίστηκε νεκρός ο διοικητής στην Ερέτρια, ήταν σταθμευμένο σε πάρκο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα (περίπου 50 - 60 μέτρα).

Εντός του οχήματος αστυνομικοί βρήκαν το υπηρεσιακό του όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως το να πρόκειται για αυτοκτονία. Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Θρίλερ στην Ερέτρια - Εντοπίστηκε νεκρός διοικητής Α.Τ. | 27/08/21 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ