Ελλαδα

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο σύντροφος της 56χρονης

Είναι ο βασικός ύποπτος για το άγριο έγκλημα στο διαμέρισμα - Η στιγμή της σύλληψής του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός έξω από το διαμέρισμα όπου 55χρονος φέρεται να σκότωσε την 56χρονη σύντροφό του
Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός έξω από το διαμέρισμα όπου 55χρονος φέρεται να σκότωσε την 56χρονη σύντροφό του © EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Για τη δολοφονία της 55χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ο σύντροφός της από αστυνομικούς.

Στα χέρια της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της σήμερα Δευτέρα 23 Αυγουστου 2021, το μεσημέρι. Το διαμέρισμα ημιώροφου, όπου έγινε το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται στην οδό Γραβιάς 47. Ο συλληφθείς και φερόμενος δράστης έχει καταγωγή από τη Γεωργία.

Σημειώνεται ότι αστυνομικοί αναζητούσαν τον σύντροφο της 56χρονης για τη δολοφονία της. Όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος της γυναίκας αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Δημοσίευμα στο thestival.gr αναφέρει ότι ο σύντροφος της 56χρονης, ηλικίας 55 ετών, εντοπίστηκε στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο. Προηγήθηκε τηλεφώνημα από πολίτη, με περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ να σπεύδει επιτόπου. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 55χρονου για τη δολοφονία της γυναίκας.

Ο σύντροφος της 56χρονης θα οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Αναζητείται 55χρονος Γεωργιανός για τη δολοφονία γυναίκας στη Θεσσαλονίκη | 23/08/2021 | ΕΡΤ

Νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος η 56χρονη στη Θεσσαλονίκη - Τι δήλωσε γείτονας

Το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη αποκαλύφθηκε όταν περίοικος άκουσε φωνές, είδε κηλίδες αίματος στην πόρτα και κάλεσε την Αστυνομία.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, φέροντας πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο. Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα, προηγήθηκε άγριος καβγάς και κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα φώναξε: «Σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις». Είχαν προηγηθεί γδούποι και χτυπήματα, όπως είπε.

Μάρτυρες φέρεται να κατέθεσαν ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη με αιματοβαμμένα ρούχα. Λίγες ημέρες νωρίτερα ο σύντροφος της 56χρονης φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη έξω από την πολυκατοικία όπου έγινε η δολοφονία της 56χρονης
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ανάστατοι οι γείτονες για τη δολοφονία της 56χρονης στο διαμέρισμά της - Βασικός ύποπτος ο σύντροφός της © EUROKINISSI/MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ανάστατοι οι γείτονες για τη δολοφονία της 56χρονης στο διαμέρισμά της - Βασικός ύποπτος ο σύντροφός της
Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ανάστατοι οι γείτονες για τη δολοφονία της 56χρονης στο διαμέρισμά της - Βασικός ύποπτος ο σύντροφός της © EUROKINISSI/MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη. Αστυνομικοί της Σήμανσης βρίσκονται στο διαμέρισμα και συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό και τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων.

Thestival.gr Έσφαξε τη σύντροφό του

Το βίντεο με τη σύλληψη του 55χρονου στη Θεσσαλονίκη - Ο σύντροφος της γυναίκας φέρεται να τη δολοφόνησε σε διαμέρισμα

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί βίντεο από τη σύλληψη του 55χρονου για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί έχουν ακινητοποιήσει τον σύντροφο της 56χρονης και του περνούν χειροπέδες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αστυνομικοί αναζητούν το όπλο του εγκλήματος ακόμα και σε κάδους απορριμμάτων στη γύρω περιοχή.

Thestival.gr Βίντεο από τη σύλληψη του Γεωργιανού

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ